A 20 éves szupermodell, Bella Hadid a The Weeknd nevű énekessel való szakítása óta nem igazán mutatkozott nyilvánosan senkivel - sőt,  még azt is lenyilatkozta, hogy nem akar barátot, és amennyire csak lehet, független szeretne maradni. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy van valaki, aki helyet talált Bella Hadid szívében. Egy 27 éves profi bokszoló, Antony Joshua lehet a világsztár következő barátja, ha igazak a HollywoodLife értesülései. 

A modell és a sportoló még tavaly szeptemberben, a GQ magazin Men of the Year díjátadó gáláján találkozott először egymással – nem sokkal azelőtt, hogy Bella Hadid és The Weeknd útjai elváltak egymástól. 

A modell egyik barátja most azt nyilatkozta a lapnak, hogy Hadid és Joshua között már az első találkozásukkor azonnal kialakult a kölcsönös érdeklődés és elárulta azt is, hogy rengeteget chatelnek Whatsappon és beszélnek telefonon, de találkozni sajnos kevés idejük van zsúfolt időbeosztásuk miatt. A névtelen forrás viszont azt is elmondta, hogy már dolgoznak azon, hogy ismét találkozzanak,

és jobban megismerjék egymást. 

Hivatalosan ugyan még nem erősítették meg, hogy ők egy pár lennének, de az ismerős szerint Bella Hadid most már elég közel áll ahhoz, hogy engedjen a bokszoló csábításának, hiszen Anthony Joshua egy dögös, sikeres, jó humorú férfi, aki ráadásul szingli, szóval összeállt a tökéletes kombináció!

Ön mit gondol, összeillenek?

Bella Hadid izgalmas, nem mindennapi életútját ebben a galériában foglaltuk össze.

via HollywoodLife