Horváth Éva egy hónappal ezelőtt adott életet Kristóf névre hallgató kisfiának, de ez aligha érhető tetten legújabb fotóján, amelyen bikiniben dögösködve nyűgözte le követőit.

"Alig 1 hónappal a szülés után majdnem bikiniformában :), hogy mi a TITOK ...? új poszt a blogban"

– írta a Facebookon a képhez. Ha nem ismerné a blogját, viszont kíváncsi a titkára, akkor segítünk egy kicsit: itt találja meg.

Vajna Tímea a Maldív-szigetekről jelentkezett egy szürreális hangulatú, művészkedős videóval, amelyen lassítva láthatja, amint átszellemült tekintettel, egy drága ruhában vonaglik a vízparton. Arra, hogy ezzel mi volt a célja, eddig mi sem jöttünk rá.

Tóth Gabi az édesanyját köszöntötte fel születésnapja alkalmából, méghozzá elég megható módon. A kép mellé olyanokat írt, hogy nagyon szereti és nélküle nem lenne az, aki.

Olivia Wilde meg Liam Neeson színésznek kívánt boldog születésnapot ezzel a vicces mémmel, megjegyezve, hogy ha úgy hozná az életét, akkor máskor is szívesen beköti a cipőjét. 

Végezetül fogadja szeretettel Kulcsár Edina bejátszását, aki a Miss Talent szépségversenyről posztolt, így most ön is képet kaphat arról, hogy a résztvevő lányok milyen produkciókkal készülnek a megmérettetésre. Hát ilyenekkel:

Viszlát!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Horváth Éva bikiniben demonstrálta szülés utáni alakját

Szülése óta alig egy hónap telt el, de a modellből lett műsorvezető szinte teljesen visszanyerte régi alakját.

15 · Jun 07, 2017 09:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments