Az Alkonyat filmsorozatból ismert színésznő, Kristen Stewart híres arról, hogy elég sűrűn váltogatja partnereit: a színésznő csajozási szokásait egyszer már részletesen összefoglaltuk, és könnyen lehet, hogy ismét változás áll be az életében. 

Mert az a helyzet, hogy annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban elég meggyőzőnek tűnt a kapcsolata a Victoria's Secret modell Stella Maxwellel, nemrég mégis a volt barátnője, Alicia Cargile lakása előtt fotózták le a világsztárt. 

Lehet, hogy Kristen Stewart máris megunta a modellt?

A Daily Mail szerint biztos, hogy a 27 éves színésznő a volt asszisztensével (és volt csajával) töltötte az éjszakát, mivel

  • egyrészt a háza előtt kapták lencsevégre hétfő reggel,
  • másrészt ugyanaz a fekete farmer, zöld bomberdzseki és sárga póló van rajta, amiben előző nap lesifotósok lekapták, amikor megállt egy benzinkútnál tankolni. 

Nem állítjuk, hogy véget ért a néhány napja életveszélyes szelfit készítő modell-színésznő páros kapcsolata, de az biztos, hogy Cargile és Stewart egyszer már felmelegítette barátságukat: miután szakítottak, újra összejöttek, aztán a tavalyi Cannes-i filmfesztiválon is kézenfogva mutatkoztak együtt - és nemcsak a vörös szőnyegen. 

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy pontosan mi az igazság, de azért az aggodalomra adhat okot, hogy az Alkonyat Bellája a múltban sem volt mindig hűséges: volt barátját, Robert Pattinsont is megcsalta Hófehér és a vadász című film rendezőjével, Rupert Sandersszel.

Ön szerint szakítottak?

via JustJared