• Pár napja végigfutott mindenhol Benkő Dániel rendkívül nyomasztó nyilatkozata, miszerint jelenlegi barátnője kilencéves volt, mikor először talákoztak és a zenész már akkor tudta, hogy lesz köztük valami. Az eddigi hírek szerint ez a sorsszerű találkozás éppen 10 éve volt és Bazsarózsa 19 éves. A Bors azonban utánajárt és számolt egy kicsit a dolognak mivel a birtokukba került egy 2013-as fotó, ami akkor készült mikor a lány végzett a főiskolán. Ha pedig ez így van, akkor Bazsarózsa minimum 25 éves.
  • Miközben Benkőéknél mindenféle életkorbeli adatok ellenére nagy a szerelem, Ciccolnia fia szakított - értesült a Blikk. A 25 éves Ludwig Koons nemrég még azt tervezte, hogy a Szent István-bazilikában házasodik, ám menyasszonyával szétmentek és jelenleg egy 18 éves lánnyal jár, aki még nem biztos, hogy férjhez szeretne menni. 

Nem gondolom, hogy ez a kislány 18 évesen már férjhez szeretne menni, bár én is ennyi idős voltam, amikor először kipróbáltam

– nyilatkozta Ciccolina, aki 1968-ban névházasságot kötött egy talján úrral, és így olasz állampolgár lett.

  • Egy másik családban viszont éppen egy közelgő házasság okoz feszültséget. Mint azt kedden mi is megírtuk, Oszter Sándor nem túl boldog attól, hogy lányát, Alexandrát, vélhetően eljegyezte egykori bokszoló szerelme. A színésznő párválasztásától se Oszter, se felesége, Failoni Donatella, nincsenek elájulva és mindketten úgy vélik a férfi lehet az oka annak, hogy lányuk nem beszél velük. 

Mindig csak a legjobbat akartam a lányomnak, és úgy gondolom, hogy ez a férfi nem az. Nem tudom, hogy eljegyezték-e, vagy mi van az életével, a lányom szóba sem áll velünk

- mondta a Blikknek Oszter Sándor.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mégsem 19 éves Benkő Dániel Bazsarózsája - hírek citromos víz mellé

Oszter Alexandra meg nem áll szóba a szüleivel, Ciccolina fia pedig nem házasodik.

17 · Jun 07, 2017 07:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments