Nemrégiben megosztottuk önnel azon elméletünket, hogy a Katy Perry és Taylor Swift között évek óta tartó, indokolatlan viszálykodás mögött alighanem anyagi érdekek fűződnek, és ha minden apró részletet kivesézünk, tökéletesen kirajzolódik előttünk a kép, hogy valójában még mindig ugyanúgy szeretik egymást, mint az óminózus, botrányt kiváltó eset előtt.

Az egész háború még 2013-ban kezdődött, amikor Katy Perry állítólag ellopta, elcsábította, majd magához édesgette Taylor Swift néhány háttértáncosát, és ezzel majdnem sikeresen szabotálta az egész turnéját. 

Most azonban a jég megtörni látszik, Katy Perry ugyanis június 7-én Arianna Huffingtonnak adott interjújában exkuzálta magát mindenért, megbocsátott, de bocsánatot is kért Swifttől.

"Megbocsátok neki, ugyanakkor magam is bocsánatot kérek mindenért, amit valaha ellene tettem, és bízom benne, hogy ő is így tesz majd. Azt hiszem, ennek most jött el az ideje - rá kellett jönnöm, hogy sokkal súlyosabb problémák vannak az életben, mint a köztünk lévő feszültség. 

Szeretem őt és egy fantasztikus dalszerzőnek gondolom, ezért csak jót kívánok neki. 

Úgy vélem, hogy ha már úgyis mindketten az erős nőket képviseljük - dacára a személyiségbeli különbségeinknek -, akkor jó lenne, ha mindketten elmondhatnánk magunkról, hogy igen, erre is képesek vagyunk. Lehet, hogy nem értek egyet mindennel, amit tesz, és ő sem ért egyet mindennel, amit én teszek, de igazán vágyom arra, hogy összetartsunk a megértés, megbocsátás és az együttérzés erejével."

Taylor Swift egyelőre nem reagált a fentiekre, kérdés tehát, hogy ő meddig kívánja fenntartani a gyűlölet álcáját, és hogy mi lesz így a pénzzel és az eddig szép egyenletesen fenntartott utálkozó feltűnősködéssel. 

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezt hívják úgy, hogy csoda: véget ért a Katy Perry és Taylor Swift között dúló cicaháború

Legalábbis az egyik fél részéről. Izgatottan várjuk a másik énekesnő reakcióját.

7 · Jun 12, 2017 12:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments