Tom Hardy június 7-én egy nagyon megható búcsúposzttal tudatta a világgal, hogy két nappal azelőtt hat éves kutyája, Woody elhalálozott. A színész leírta, hogy normális esetben nem szokott beszélni sem a családjáról, sem a barátairól, most viszont nem tudta megállni, hogy magában tartsa az érzésit. Mivel a kutyát rengetegen imádták, méltóképp akarta elbúcsúztatni. 

Mély szomorúsággal tudatom, hogy Woody kutyám, hat hónapnyi, egy komoly betegség, a polymyositis-szel folytatott kemény harc után, két nappal ezelőtt meghalt. Még csak hat éves volt, túl fiatal ahhoz, hogy itthagyjon minket. Kiborító a veszteség, amit érzünk, teljesen összetörtem. 

Hardy leírta továbbá, hogy Woody fényes példája volt annak, amiért a kutyát az ember legjobb barátjának nevezik. Imádták őt és sosem fogják elfelejteni. A színész annyira szerette őt, hogy számos alkalommal vitte magával a vörösszőnyegre és forgatásokra is.

Köszönöm, hogy minket választottál. Mindig szeretni fogunk, és örökké velünk leszel, mi pedig veled. Szavakban kifejezhetetlen, mennyire szeretlek. A Holdig és vissza, a végtelenen is túl. Fuss Max-szel és az angyalokkal! Találkozunk majd, ha odaértem. 

A polymyositis egyébként az izmokat érintő autoimmun betegség, amivel Woody szervezete sajnos fél év küzdelem után sem tudott megbirkózni. 

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tom Hardy lelke mélységesen összetört

Ha valakinek van vagy volt állata, akkor nem nehéz átéreznie a színész fájdalmát.

36 · Jun 12, 2017 10:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments