Szépséges jó reggelt és remek informálódást kívánunk a magyar celebvilág eseményeiről, amihez szolgáltatunk is némi muníciót. 

Gáspár Győző

A napokban említettük, hogy Gáspár Győző budapesti széfjében kutakodott a NAV, majd méretes csomagokkal távozott. A celeb úr (aki ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz az adóhatóság) akkor azt mondta, hogy nem történt semmi. Erről a semmiről út közben kiderült, hogy

a hatóság 194 millió forintot vett ki abból a széfből. 

Ezt a pénzt egyébként már másodszorra vették el tőle, bár ha igaz, amit állít, akkor nem az ő pénze, hanem lányaié, Eveliné és Virágé. 

Az nem az én pénzem volt. A nagymamámtól nagyon sok pénzt kaptam korábban. 2004-ben 136 millió forintot adott nekem. Ez neki nem volt nagy összeg, ő nagyon gazdag volt. Többek közt ezt a pénzt is egyszer már elvitték a NAV-osok, még 2011-ben, amikor adócsalással vádoltak minket Beával. Sokáig zárolva volt a pénz, aztán amikor visszakaptuk, akkor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell, a lányaimnak adtam, és még kiegészítettem.

- mondja Gáspár, akihez állítása miatt igazságügyi írásszakértőt rendelnek ki az ügyben, hogy megvizsgálja: tényleg Gáspár Evelin bankfiókjában túrtak-e vagy a pénz valójában az apáé, aki csak aláírta a bizonyító erejű papírokat Evelin nevében. Nem mellesleg a kutakodás közben nem adtak neki enni, ami igencsak nehezményezett - legalábbis a Blikk cikkéből így fest

Kiss Ramóna

A színésznő ugyan már nem sokáig játszik a Barátok köztben, de amíg igen, addig úgy láthatják a nézők, mint egy Bence nevű kisfiú édesanyját. A Bors szerint Kiss Ramóna azért van különösen jó viszonyban a gyerekkel, mert (felkészült?)

valójában a keresztfia.

Tádám, bizony!

 Kelemen Anna

Van egy Kelemen Anna a magyar televízió világában, egész pontosan az ATV híradójában, akit hiába anyakönyveztek ilyen néven annak idején, ön most mégis Nemes Annaként ismerheti. Ennek az az oka, hogy a műsorvezetőnőnek a kevésbé visszafogott életet élő, sokak által ismert Kelemen Anna miatt kellett nevet változtatnia, írja a Bors.

Az akkori főnököm azt tanácsolta, hogy vá­lasszak magamnak egy olyan ne­vet, amit még nem használ más. Nemes Lídiának hívták a dédnagymamámat, akit nagyon-nagyon szerettem. Sajnos már meghalt, ezért az ő nevét vettem fel.

Friderikusz Sándor

Nem tér vissza a TV2-höz Friderikusz Sándor, írja a hvg.hu, pedig a Bors már a teljes díszlet újraépítését vizionálta a tévé stúdiójába. A műsorvezető sajtósa reagált a feltételezésekre, és azt mondta,

Friderikusz Sándor nincs is az országban, és a pletykákból semmi nem igaz, továbbra is vállalhatatlannak tartja, ami a TV2-ben folyik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kiderült, mi volt az a semmi, amit a NAV kipakolt Gáspár Győző széfjéből

A semmiről nekünk egészen más fogalmaink vannak, de tartunk tőle, hogy önnek is. Ja, és már tudni, hogy visszatér-e a TV2-höz Friderikusz Sándor.

16 · Jun 13, 2017 08:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments