Az énekesnő kiadta legújabb lemezét, aminek tiszteletére 96 órán keresztül élőben közvetíti az életét. Pont úgy, mintha egy reality lenne Katy Perry ezen pár napja, amit bárki megnézhet, aki erre a linkre kattint. Volt egy olyan része a műsornak, amikor egy terapeutával beszélgetett.

Itt nyílt meg és beszélt könnyek közt régi küzdelmeiről.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy korábban alkoholista volt, de az most derült ki, hogy ez olyan súlyos probléma volt, hogy majdnem öngyilkos lett.

Az egész addig vezethető vissza, hogy Perry személyisége, mondhatni meghasadt. Volt a popdíva énekesnő, és volt Katheryn Hudson (Katy Perry rendes neve), akit a közeli barátai és családja ismert csak. Szenvedett is emiatt. Ez a küzdelem, az alkoholizmusa és az öngyilkos gondolatai inspirálták a By The Grace of God című számát.

Mivel Katy Perry egy erős egyéniség volt a színpadon, ezért még szégyelltem is és depressziós is lettem, hogy ilyen gondolataim támadtak, hogy véget vetek az életemnek

- mondta az énekesnő.

Öt éve jár terápiára, ami elmondása szerint segít is neki közelebb kerülni a családjához, valamint abban, hogy a privát és a közszereplő énjét újragondolhassa. A videón látszik, amint sírva mesél arról, hogy mennyire nem akar Katy Perry lenni. Ezért is vágatta le a haját, mert kétségbeesetten akar inkább Katheryn Hudson lenni és úgy is kinézni, és a lehető legkevésbé úgy, mint az ismert popsztár, Katy Perry. 

A terapeutával való teljes beszélgetést itt tudja megnézni.