A napilapok mellett a hetilapok is tudtak egy-két olyan sztorival szolgálni, amit most meg is mutatunk önöknek.

Azt a Blikkből megtudhattuk, hogy Szabó Zsófi visszaszokott a húsra, de a Story magazint kellett átnyálazni ahhoz, hogy megtudjuk: a színésznő-műsorvezetőnő édesanyjának voltak ellenérzései lánya férjével, Zsolttal kapcsolatban. Komoly veszekedések is voltak, ajtócsapkodás, fél évig nem beszélés, és így tovább, mert Szabó Zsófi anyukája nehezen fogadta el, hogy jövendőbeli veje cigány. Az esküvőre lecsillapodtak a kedélyek, de volt ebből egy mini botrány, amikor a műsorvezetőnő azt mondta, hogy kis Grófóék szégyent hoznak a cigányságra, majd bocsánatot kért, és kijelentette, hogy ő amúgy büszke cigánynak tartja magát.

Most ezt melegítette fel egy kicsit a Story, a plusz adalék annyi, hogy az unokákat illetően Szabó Zsófi anyukájában van némi félsz.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem aggódom, ha belegondolok, hogy az unokáim félvérek lesznek, de ők már az én véreim is

- mondta.

Szintén a Story fejtegeti azt a történetet, amikor Tatár Csilla egy nyilvános posztban írta volt férjéről, Gönczi Gáborról a következőt:

Fogalmam sincs kivel éltem együtt 10 évig,... Uramisten...

Egy informátor azt mondta a lapnak, hogy a műsorvezető csak a cikket megosztó Sváby Andrásnak szánta a kommentet, de amikor megtudta, hogy publikus volt a bejegyzés, akkor se bánta meg. Továbbiakban arról esett szó, hogy közte és Gönczi Gábor között féltékenység és bizalmatlanság miatt nem működött a kapcsolat. Erre jöttek még a válás utáni támadások, amikor a Pimaszúr átcuccol című műsorban Gönczi elmondta, hogy Tatár mi mindent vitt el a váláskor. Zárásként: a műsorvezetőnek már az esküvőjük napján volt egy olyan megérzése, hogy nem ez lesz az egyetlen házassága.

A hot! magazin Ördög Nórával beszélgetett arról, hogy milyen volt Ázsiában. A műsorvezető elmondta, hogy nem pihenni ment, hanem az Ázsia Expressz című celebes utazó-túlélő realityt forgatni a TV2-vel. Kicsit furcsa volt neki a vécék állapota, ha egyáltalán voltak vécék. Mesélt arról, hogy neki átlagosan minden nap hajnali négykor kellett kelnie, hogy hatra már full sminkben ülhessen a stábbuszban. 23 nap után volt egy szabadnapja, amit a családjával és teljes pihenéssel tudott tölteni. Összességében jól érezte magát és felejthetetlen élményekre tett szert.

Szintén hot! magazin hasábjain jelent meg egy hosszabb interjú Szabó Győzővel. Ebből pár érdekesség:

  • Most, 46 évesen elhatározta, hogy tenni fog önmagáért, és tisztességesen fog megöregedni.
  • Jó kondiban van, bármikor lepipál 20 évvel fiatalabb kollégákat.
  • Ami az éttermét illeti: azt gondolta, hogy eleinte nyitottabbak lesznek az emberek, de bízik benne, hogy lassan berobban.
  • A magánélete is rendben van, köszöni szépen. Ugyan nem teljesen volt hűséges párjához, de túlléptek a krízisponton. Több mint 10 éve együtt élnek, és ez valószínűleg így is marad.
  • De a csajok után még megfordul. 
  • Sose titkolta, hogy néha lecsúszik egy-két ital, de a drogokhoz esze ágában sincs visszanyúlni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szabó Zsófi anyukája aggódik, hogy félvérek lesznek az unokái

További őszinte vallomások Ördög Nórától és Szabó Győzőtől.

141 · Jun 15, 2017 01:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments