Kulcsár Edina összekötötte a kellemeset a hasznossal, és egy fotózással együtt valósította meg első idei strandolását, amelynek helyszíne a Lupa-tó volt. A szépségkirálynő már alapvetően is impozáns látvány nyújt bikiniben, de a kegyelemdöfést a pancsolós lassított felvétellel vitte be, amivel végképp lehetetlenné tette, hogy elszakítsa tőle tekintetét. 

Első strandolásom, ami egyébként egy fotózás... 😅❤️ #work #beach #lupato #standolok #pancsolok #slowmotion #photoshoot

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Az, hogy Vajna Tímea bikinis fotót posztol magáról, már jóval gyakoribb jelenségnek számít, de felülnézetből, dominás fürdőruhában eddig talán kevésbé láthatta, ezért most ezt is megmutatjuk. Íme: 

Summertime madness🏝 🐾#summer #silver #beach #ocean #maldives 📸by @marcosmellocavallaria

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Horváth Éva a kisfia, Kristóf délutáni sziesztáját kihasználva lógott meg otthonról egy szépségszalonba, de így is szorította az idő, ezért a kettő az egyben módszert alkalmazva kénytelen volt felgyorsítani egy kicsit a folyamatot.

Dögös fotója mellett Görög Zita egy fontos kérdésben kérte ki a "retusvadászok" véleményét. Abban, hogy tényleg hullámzik-e a hónalja? 

Ezután az összehasonlítás végett a másikat is megmutatta, és mivel azt egyenesnek látta, azon humorizált, hogy mindig is tudta, hogy ufó.

Liptai Claudia szintén vicces kedvében volt, amikor anyai teendőit időlegesen félretéve kifeküdt napozni a kertbe. A műveletet megörökítő képhez ugyanis a következő megjegyzést írta:

"Ismeretlen Festő műve: 30 perces barnulás sárgadinnyével"

Mára ennyi, viszlát!