Ahogy már bizonyára ön is jól tudja, Beyoncé és Jay-Z ikrei – egy kisfiú és egy kislány – a múlt héten egy Los Angeles-i kórházban jöttek a világra, de az orvosok eddig a pillanatig sem a babákat, sem édesanyjukat nem engedték haza, amit egy kisebb problémával indokoltak. A szülés óta a rapper nem igazán mutatkozott a nyilvánosság előtt, de június 19-én hétfőn megörökítették, amikor meglátogatta családját.

Jay-Z-t láthatóan elég boldoggá tette, hogy apuka lett. Legalábbis nehéz mással magyarázni, hogy a kórház előtt állandósult vigyor ült ki az arcára.

Apropó, feltűnt önnek, hogy a rapper művésznevével valami nem stimmel? Ha nem, akkor se eméssze magát, mert nem túlzottan feltűnő a dolog. Mindössze annyi történt, hogy most már nem Jay Z, hanem

Jay-Z

név alatt fut.

A változást állítólag az indokolta, hogy hamarosan megjelenik új albuma, a 4:44, amit igyekszik alaposan megpromózni.

Ami az ikreket illeti, róluk sajnos továbbra sincs fotó. Bár Beyoncé apja, Mathew Knowles a Twitteren örvendezett érkezésük miatt, ő is csak egy lufis képpel illusztrálta posztját.

Update: Közben kiderült, hogy a babákkal az volt a gond, hogy a kelleténél korábban jöttek világra, és emiatt besárgultak. 

Via TMZ

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jay-Z mosolyogva kereste fel a kórházat, ahol megszülettek ikrei

A rapper le sem tagadhatná, hogy mennyire boldoggá teszi, hogy apuka lett.

7 · Jun 20, 2017 04:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments