Ben Affleck és Jennifer Garner két év kínlódás után március elején adta be a válókeresetet. A színész azt szerette volna, hogy három közös gyermekük – Violet, Seraphina és Samuel – a lehető legkevésbé sérüljön, ezért továbbra is sokat időzött családjával, de a házuk előtt parkoló költöztető teherautóból sejteni lehetett, hogy meglépi, amit meg kell, és új otthon után néz. Most már azt is meg tudjuk mutatni, hogy hol fogja tengetni mindennapjait. Ebben a fényűző Los Angeles-i házban:

A fotók alapján Afflecknek a klausztrofóbiától nem igazán kell majd tartania. A hatalmas házhoz egy jókora kert és garázs is tartozik. Az viszont már kevésbé szokványos, hogy az udvaron egy trambulin áll.

Mivel elég valószínűtlennek tűnik, hogy üres perceiben a színész fog ugrándozni a játékon, a magyarázat inkább az lehet, hogy a gyerekek számára szerezte be azt, hogy agyoncsaphassák az időt, amikor meglátogatják.

Ha lemaradt volna az előzményekről, Affleck és Garner kapcsolata 2015-ben romlott meg, miután kiderült, hogy a színész a gyerekek dadusával lépett félre. Bár többször volt szó békülésről, Garnerék tíz év házasság után végül arra jutottak, hogy nincs értelme a további nyűglődésnek, ezért kiléptek egymás életéből.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lessen be a szerénynek nem nevezhető kecóba, ahová Ben Affleck költözik be válása után

A klausztrofóbiától egész biztosan nem kell majd tartania.

3 · Jun 20, 2017 05:40pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments