Arról van egy elég velős lapozgatónk, hogy milyen mély gondolatok hangzottak el Sarka Kata és Rogán Cecília szépségversenyén, de arról még nem esett szó, hogy mekkora botrány robbant ki.

A Facebookon arról kezdtek kommentelni, hogy a szépségkirálynő azért nyert, mert jó barátságot ápol Sarka Katával, valamint a pasija is a zsűriben ült, aki simán felpontozhatta, ugye. Na, a szépségverseny licensztulajdonosa, Sarka Kata minden vádat tagad. A következőket nyilatkozta a Borsnak.

Virág nem barátnőm, mint ahogy a korábbi győztesek sem voltak azok. Tényleg szerepelünk közös képeken, ám ezek jóval korábban készültek, Virág ugyanis két éve már jelentkezett a szépségversenyre és az akkori nyereménye az volt, hogy részt vehetett azon a divatbemutatón, amin én is. Akkor fotóztak le minket. Az sem állja meg a helyét, hogy a barátja ült a zsűriben. Virág és Rocco évekkel ezelőtt valóban együtt jártak, de már régen nincsenek együtt. Azóta a fiúnak új párja van. Szóval inkább hátrány, mint előny az, ha a valakit az exe zsűriz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sarka Kata tagadja, hogy megbundázták volna a Magyarország Szépét - Hírek hűsítő vízpermet mellé

A szépségverseny győztese, Koroknyai Virág nem a barátnője, mint ahogy azt többen is állítják.

47 · Jun 20, 2017 08:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments