A héten ért véget a hagyományosan puccos tévés fesztivál Monte-Carlóban. Sixx az Indextől ott is volt a helyszínen, de azt mondja, a rongyrázás nem érdekli – minket viszont igen! Ezért ezúttal a heti trendhez ennek az eseménynek a fotói közül válogattuk ki a leglátványosabb ruhákat, és ha ön nem lenne biztos abban, hogy mi általában mit értünk a

látványos

szó alatt, akkor görgessen lejjebb, és valószínűleg elég hamar világos lesz.

Bo Derek

A '80-es évek egyik legnagyobb szexszimbólumával kezdjük: Bo Derek manapság már viszonylag ritkán látható, tavaly a hatvanat is betöltötte, de azért jelenleg is egy pillantással megállapítható, hogy annak idején nyilvánvalóan bombanő volt. Hiszen még jelenleg is az, elég neki egy ilyen halványzöld, testhezálló ruha, hogy megmutassa, hogy az alakja milyen fantasztikus a mai napig is. Nem spilázta túl az öltözködést, ehhez a diszkréten felsliccelt ruhához kiegészítőnek bőven elég a dekoltázsra lógó gyöngysor, plusz diszkrét karkötő, fülbevaló, jelzésértékű smink.

Malin Åkerman

Egy svéd-kanadai színésznővel folytatjuk, akit a legtöbben talán a Watchmen: Az őrzők című filmből ismernek. Ő Malin Åkerman, akinek a ruhája nem csak abban az értelemben látványos, hogy a felsőrészére a kivágott szó is kevés, hiszen derék fölött gyakorlatilag egy bikinifelsőnek megfelelő fazont tartalmaz ez a dressz, hanem abban az értelemben is, hogy fekete alapon hatalmas, élénk színű virágok virítanak az estélyi dupla aljrészén. A konty kicsit olyan, mintha magának csinálta volna sebtében, de nem baj, mert így remekül érvényesül a fülbevalója.

Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedttel kapcsolatban folyton megállapítjuk, hogy elképesztő alakja van. Ő szintén svéd, és azon svéd nők közé tartozik, akik pont úgy néznek ki, mint egy Barbie baba: magas, vékony, szőke, kék szemű, nagymellű, és mindezt anélkül, hogy ordítana róla, hogy az egészet plasztikai sebész csinálta volna neki.

Silvstedt annak idején Playmate volt, és az a fajta ízléstelenség, ami ezzel a foglalkozással együtt szokott járni, továbbra sem kopott ki a ruhatárából. Ezt nem panaszképpen mondjuk, sőt, kifejezetten jól jön Silvstedtnek, hogy van valami egyéni a stílusában: ezúttal például egy arany kezeslábasban fesztiválozott Monte-Carlóban.

Jacqueline MacInnes Wood

Jacqueline MacInnes Wood mozikarrierjének eddigi csúcsa, hogy a Final Destination horrorsorozat ötödik részében volt szerencséje fertelmes halált halni a szemésznél. De Monte-Carlóban úgyis a tévé a lényeg, és a színésznő a Gazdagok és szépek című sorozat sztárja is emellett, plusz fantasztikusan állnak neki a kicsit királykisasszonyos estélyik, szóval miért ne parádézott volna egyet? Sokban emlékeztet ez a ruha arra, amit Bo Derek viselt pár bekezdéssel feljebb, csak ez még dekoltáltabb, még jobban fel van sliccelve, és az egész még lengébb, még könnyedebb. Tényleg mintha egy meséből lépett volna elő. Egy elég szexi meséből.

Federica Torti

Federica Torti egy hazáján kívül nem igazán ismert olasz műsorvezetőnő, 1980-ban született Genovában. De remélhetőleg ön se bánja, hogy beválasztottuk ebbe az összeállításba, mert a Monte-Carlóban viselt estélyije alapján egyszerűen nem volt szívünk kihagyni őt. Nos, a vöröset így kell viselni.

Abból is látszik, hogy Torti azért nem tartozik az A-listások közé, hogy ezt az otromba kék karszalagot kellett viselnie, ami igencsak belerondít a kompozícióba, de azért reméljük, túl sokat ez nem von le a 10/10-es perfekcióból. A klasszikus szó jut az ember eszébe erről a ruháról: különösebb újdonság vagy váratlan nincs benne, de mégsem unalmas, hanem pont jó úgy, ahogy van. Hiába, az olaszok az eleganciában verhetetlenek tudnak lenni.

Reign Edwards

Reign Edwards sem lesz ismerős azoknak, akik nem követik a Gazdagok és szépek című sorozatot, aminek a tiszteletére most külön esemény volt Monte-Carlóban, azért voltak jelen többen is ettől a produkciótól. A Gazdagok és szépek pontosan 30 éve indult a tévében Amerikában, szóval bár egy napi sorozatról van szó, azért megérdemelt már egy kis ünneplést.

Ki volt a leglátványosabb Monte-Carlóban?

És mi lehetne szebb ünneplés Reign Edwards dekoltázsánál? – gondolhatták magukban a szervezők, vagy talán maga Reign Edwards is. Ez a ruha egy különlegesen díszített, de ezzel együtt is meglehetősen visszafogott darab, ha egy kevésbé jó alakú nő vette volna fel, az illető valószínűleg teljesen eltűnik benne. Edwardsszal viszont nem ez a helyzet.

Ha egy szoknya elöl középen van felsliccelve, az gyakran elég idétlenül tud kinézni, de ezúttal még erre sem panaszkodhatunk, Edwards minket kivételesen még ezen a téren is meggyőzött, inkább csak azt sajnáljuk egy kicsit, hogy a haját nem vette ki egy kicsit jobban a képből. Ön szerint? Kérjük, szavazzon a kedvencére a szavazódobozban!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A hét leglátványosabb ruhái Monte-Carlóból

Remélhetőleg ön is tudja, hogy mire gondolunk, amikor azt mondjuk, hogy látványos! Ha nem, nem baj, megmutatja a tévés fesztivál 6 legmerészebb nője.

4 · Jun 25, 2017 04:07pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments