Kate Moss 1993-ban szemtelenül fiatalon, 18 évesen állt modellt akkori pasijának, Mario Sorrenti fotósnak a Brit Virgin-szigeteken. A fokozottan szexi képek a Calvin Klein Obsession elnevezésű parfümjének kampányához készültek, és egy csapásra ikonikussá váltak. Az alábbi, eddig soha nem látott videót most annak apropóján tették közkinccsé, hogy a parfüm új változata holnap, vagyis július elsején debütál.

A felvételen, amelyet Mario Sorrenti kommentál, egyebek mellett azt is megszemlélheti, ahogy az ifjú Kate Moss melltartó nélkül sétálgat a vízben.

További jó hír, hogy az új kampány keretében a fotós eddig nem publikált fotókat bányászott elő archívumából. Mint például ezt, amin a modell ugyancsak félmeztelenül kuporodik össze az ágyban.

Nagy szenvedéllyel álltam a fotózáshoz, Kate és én szerelmesek voltunk egymásba. Imádtam vele dolgozni. Ő állt hozzám a legközelebb a világon. Szép idők voltak

– mondta el Sorrenti, hozzátéve, hogy soha többé nem fordult vele elő, hogy ennyire megszállottan rajongott volna valakiért munkája során.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Soha nem látott felvételek kerültek elő a 18 évesen félmeztelenkedő Kate Mossról

Ha érdekli a szemtelenül fiatalon vetkőző modell, akkor a lehető legjobb helyen jár, mert fotónk és videónk is van róla.

5 · Jun 30, 2017 04:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Sun