Sophie Turner még csak 13 éves volt, amikor először beleolvasott a Trónok harca forgatókönyvébe, amiből viszont igen meglepő információval gazdagodott. 

Akkor tudtam meg, hogy létezik orális szex, amikor elolvastam a forgatókönyvet. Azon gondolkoztam, hogy atyaég, az emberek tényleg ezt csinálják?! Lenyűgözőnek találtam. Azt hiszem, ez volt az én szexuális felvilágosításom

- mondta a Times-nak adott interjújában a színésznő, aki manapság már aligha lepődne meg az ilyen természetű dolgokon, lévén, jelenleg 21 éves. 

Az interjúban egyébként arról is beszélt, hogy miként élte meg, hogy a sorozatban játszott karakterét, Sansa Starkot megerőszakolták. Érdekes módon azt mondta, nem igazán érintette meg a dolog, sőt, kifejezetten fásultan csinálta végig a forgatást.

Először úgy voltam vele, hogy semmiképp sem szeretném, ha egy ilyen jelenet képernyőre kerülne

- mondta, aztán belement, de a jelenet túl erősnek bizonyult a nézők számára, így nem meglepő, hogy erős visszhangot kapott. Ezt viszont már a legkevésbé sem bánja. 

Minél többet beszélünk a szexuális zaklatásról, annál jobb. Persze ezzel nyilván kiverjük a biztosítékot azoknál, akik szerint ez nem képernyőre való, vagy akik azzal fenyegetőznek, hogy emiatt bojkottálni fogják a sorozatot.

Bár, aki nézi a Trónok harcát, már alighanem edzett annyira, hogy az ilyen szituációkkal meg tudjon birkózni nézőként - de ezt már csak mi tesszük hozzá. 

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sophie Turner a Trónok harcából értesült az orális szexről

13 évesen kellett megtudnia, hogy egyáltalán létezik ilyen.

4 · Jul 03, 2017 10:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments