Nemsokára indul egy valóságshow, ami a világ 12 legdurvábban szétplasztikázott emberének hétköznapjaiba enged majd bepillantást – a realityben szerepel többek között a Ken babává műtött férfi, Rodrigo Alves; az Alienné változtatott fiú, Vinny Ohh és a Jessica Rabbit rajzfilmkarakterré műtött nő, Annette Edwards is. 

A Plastics of Hollywood néven induló tévésorozat sztárjai eddig összen 3 millió dollárt (azaz több mint 800 millió forintot) költöttek eddig arra, hogy különböző plasztikai műtétekkel és sebészeti beavatkozásokkal átváltoztassák a testüket, és radikálisan új külsőt kapjanak. 

A műsor castingját az argentin Marcela Iglesias modellügynöksége végezte el, és kifejezetten azokat az embereket keresték, akik rengeteg pénzt áldoztak arra, hogy átoperáltassák a régi külsejüket. 

Iglesias szerint ezeknek az embereknek szükségük volt a beavatkozásokra, mert ők egyszerűen rossz testbe születtek. 

Mi vagyunk a világ első ügynöksége, amelyik a legnagyobb átváltozásokon átesett emberi lényeket képviseli 

– nyilatkozta büszkén a műsor producere. 

A Los Angelesben élő Iglesias a legtöbb emberrel ellentétben csodálja a maradandó változásokon átesett egyéneket, mert ők voltak elég bátrak ahhoz, hogy nem csak sok pénzt áldozzanak műtétekre, hanem teljesen új emberként éljék a hétköznapjaikat. Persze ehhez rengeteg pénzre volt szükség.

A valóságshow-ban az ő mindennapjaikat és a sztárrá válásukat követhetjük majd nyomon.

Plasztikázott Hollywood

Most pedig - a teljesség igénye nélkül - nézzük meg, hogy kik is lesznek benne a realityben, és ki mennyit is költött pontosan a műtéti beavatkozásokra. 

Rodrigo Alves

A köztudatban emberi Ken-babaként élő Rodrigo Alves eddig 144 millió forintnak megfelelő összeget szórt el 57 szépészeti beavatkozására. Annyira sikerült túltolnia a plasztikát, hogy lassan nincs olyan testrésze, ami rendesen funkcionálna. Legutóbb szétműtött orráról derült ki, hogy már a légzésre is alkalmatlan. De ezután sem állt le, a plasztikmacsó idén áprilisban a fenekét töltette fel. 

Pixee Fox 

Az 1990-es születésű svéd modellnek az volt a legnagyobb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint egy rajzfilmfigura. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, már több mint  32 millió forintnak megfelelő összeget költött különböző műtétekre. Mindent elkövetett: megnagyobbíttatta a mellét, és kioperáltatta hat bordáját. 

Vinny Ohh 

A 22 éves sminkes is benne lesz a tévétörténelem egyik legfurcsább valóságshow-jában. Ő eddig összesen 110 műtéten esett már át, ezekre nagyjából 50 ezer dollárt (~ 15 millió forintot) költött. És ez még semmi: a jövőben további beavatkozásokat tervez, mert a célja az, hogy egy napon igazi nemtelen földönkívülivé változzon.

Justin Jedlica  

A New Yorkban élő Justin Jedlica eddigi 90 sebészeti beavatkozására több, mint 20 millió forintnak megfelelő összeget költött el - mindezt azért, hogy ő is egy igazi Kenné változzon. Azt mondja, mindig is utálta az orrát, mert túl nagynak találta, tehát ezzel kezdte a plasztikáztatást, és onnan nem volt megállás. A már említett Pixee Foxx modellel tökéletes párost alkotnak – az egész életüket annak szentelték, hogy Ken és Barbie babává transzformálódjanak át. 

Mauricio Galdi és Frenchy Morgan

Van még egy Ken babává alakított férfi, egy brazil modell, Mauricio Galdi személyében. Ő és a szintén kissé beteg sztripper-modell, Frenchy Morgan is fontos szereplője lesz a plasztikázott Hollywoodot bemutató tévésorozatnak. A férfi már 17 éves kora óra plasztikáztatja magát, tucatnyi beavatkozáson van túl, Frenchy Morgan pedig már a Celebrity Big Brother sorozatban is bizonyította, hogy egyáltalán nem ijed meg a kameráktól. 

Annette Edwards

A nyúltenyésztőként is dolgozó egykori modell, Annette Edwards a Roger nyúl a pácban című film egyik rajzolt szereplőjét választotta példaképének. Az 57 éves dédnagymama 3,7 millió forintnyi összeget költött arra, hogy egyhetes műtétsorozattal alakítsák át Jessica Rabbittá. Ebben állítólag a nyulak iránti szeretete is motiválta.

Jennifer Pamplona

A 24 éves brazil lány azon kevesek egyike, aki nem egy fiktív karakterre, vagy alienre akart hasonlítani, hanem egy létező személyre – méghozzá a kedvenc celebjére, Kim Kardashianre. Jennifer Pamplona első plasztikai beavatkozását 17 éves korában vállalta be, ezek után összesen 100 ezer dollárt (30 millió forintot) költött arra, hogy még vékonyabb legyen a dereka. Azért a tökéletes hasonlóság kedvéért még feltöltette a száját és olyan orrot csináltatott, mint amilyen Kardashiannek van.

via Daily Mail

Facebook Post Comment Embed placeholder.