Azt beszélik a külföldi lapok, hogy Carrie Fisher lánya, Billie Lourd és a Twilight-sorozatból ismert Taylor Lautner több hónapnyi együttjárás után szakított egymással. Azt nem tudni, hogy az elválást melyikük kezdeményezte, de ez talán nem is adna túl sokat a történethez. 

Meglepő fordulat egyébként, a szerelmük ugyanis mindvégig igazán kiegyensúlyozottnak tűnt: véletlenül sem arról szóltak a hírek, hogy állandóan balhéznának, hanem hogy imádják és támogatják egymást, bármi is történjék. 

#stagecouch 2017 was LITTT!!!!!! 🔥🛋🔥

Taylor Lautner (@taylorlautner) által megosztott bejegyzés,

Utóbbit az is bizonyítja, hogy amikor Lourd édesanyja, Carrie Fisher után a nagymamája, Debbie Reynolds is elhalálozott, Lautner mindent elkövetett annak érdekében, hogy a lány kellőképp feldolgozhassa az őt ért traumákat, így vele volt a január 6-ai temetői búcsúztatáson is. Egy közös ismerősük így emlékszik vissza arra az időszakra:

Taylor minden egyes nap Billie-nél volt, és vigyázott rá. Folyamatosan támogatta, segített neki túlélni és feldolgozni ezt az egészet.

Lautner egyébként még áprilisban ismerte meg Lourd családjának férfi tagjait: sok időt töltött együtt a lány apjával, Bryan Lourddal és férjével, Bruce Bozzival, sőt, együtt is nyaraltak Saint Barthélemyn. Ezen a nyaraláson egyébként szinte csak egymás karjába temetkezve lehetett látni a párost. 

Feelin lucky every day.. 🍀❤🙏🏼🎉🙊#notanadidasad #butiloveadidas #beyondblessed #wcw

Taylor Lautner (@taylorlautner) által megosztott bejegyzés,

Gyakran töltöttek fel Instára közös képeket, ez a szokásuk azonban kábé egy hónappal ezelőtt teljesen megszűnt, most már érthető okokból. 

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Carrie Fisher lánya szakított a Twilight vérfarkasával

Pedig igazán csodás pár voltak, akik mindenben támogatták egymást, aztán mégis ez lett a vége.

10 · Jul 07, 2017 11:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments