Szombat reggel van, alighanem még a kávéját kortyolja, és azon morfondírozik, hogy ilyen fantasztikus időben mégis mit lenne érdemes csinálnia. Nos, még mielőtt bárhová kitenné a lábát, olvassa el rövid hírösszefoglalónkat!

Liptai Claudia

Legutóbb még arról volt szó, hogy augusztusban lejár a műsorvezetőnő ötéves szerződése a TV2-nél, és nem kívánja meghosszabbítani. A helyzet jelenleg is így áll, viszont szabadúszóként nem másik csatornánál kíván tevékenykedni, hiába lehetett erre következtetni a fentiekből. Azt mondja, szívesen dolgozik a TV2-vel, így vissza is tér a Sztárban sztár című műsor zsűrijébe. A Blikk informátora szerint külsősként sokkal jobban járhat anyagilag, mintha állandó fizetéssel foglalkoztatnák. 

Peller Anna és Lukács Miklós

Nem akarjuk túlcifrázni és olyan erős felütéssel indítani, mint a Blikk, ahol azt írják, a házaspár embert próbáló időszakon van túl. Lefordítva: sokat dolgoztak, sőt, még többet azóta, amióta a Reggeli műsorvezetői lettek. Mit lehet tenni ilyenkor? Elmenni nyaralni. Na, ők is így tettek. 

Imádjuk ezt a műsort, de bevallom, jó volt végre egy kicsit kiszabadulni és elmondhatom, hogy hurrá, végre nyaralunk

- mondta el Lukács a lapnak. 

Orosz Barbara

Szintén a Blikk számolt be róla, hogy a műsorvezetőnő milyen remekül érzi magát mostanában, például azért, mert Olaszországban volt a párjával. Kiderült, hogy nem élnek együtt, de a saját lakásaik felújításában kikérik egymás véleményét, ami Orosz Barbara szerint szuper. 

Alapvetően nagy szabadságvággyal élek, nagyon önálló voltam mindig is, most tanulom azt, hogy hogyan kell a páromat is intenzívebben beavatni az életembe, szerencsére elég jól haladok ebben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia visszatér a képernyőre

Hogy melyikre, az pedig elég meglepő fordulatnak tekinthető.

3 · Jul 08, 2017 11:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments