Mai lapszemlénkben Stohl András keresetéről és Demcsák Zsuzsa férfias fellépéséről olvashat. Nézzük: 

Stohl András

A Bors szerint a színész nem hiába vállalta el, hogy Pataki Zita és Janklovics Péter mellett ő vezesse a Class FM reggeli műsorát, a Morning Showt. A Morning Show - Reggeli Show névmizériájába most ne menjünk bele (ha érdekli, itt írtunk róla), a lényeg ugyanis annyi, hogy ezért rendesen meg is fizetik őket. Pontosabban Stohl Andrást biztosan, legalábbis ezt állítja a lapnak egy rádiós körökben mozgó informátoruk: 

Minimum 2,5 millió forint plusz áfa, de inkább hárommillió havi fixért írt alá Stohl András a Class FM Morning Show-jához. 

„Miért ne vállalta volna? Akármekkora is a hallgatottság, András ezzel nem bukhat. A legjobb színházakban a legjobb rendezők versengenek érte. Nem beszélve a filmekről, gondoljanak csak a Válótársak harmadik évadára, amit most kezdenek forgatni. Ha vége is lesz a rádiózásnak, neki ez egy fantasztikus kirándulás volt, marha sok pénzért.” 

Demcsák Zsuzsa

A műsorvezetőnő interjút adott a Borsnak, ahol szóba került, hogy esetleg visszamenne a TV2-höz dolgozni (de ez még nem biztos), és az sem zavarja, hogy egyszerre ezer feladatot kell ellátnia - műsort kapott az ATV-nél, most pedig a vizes vb protokolleseményeiért felelős. Arról, hogy nem lesz-e sok ennyi munka egyszerre, így vélekedik: 

Húsz éve ebben dolgozom, gyakorlatilag meg tudok csinálni négy-öt munkát egyszerre. Terminátor vagyok, és? Ott a családi vállalkozás, a tévés műsorok, a gyereknevelés, leckeírás. Erre mi, nők, simán képesek vagyunk. Mit nem bírok el én? Akinek ilyen széles vállai vannak, az elbír mindent. Három férfi helyett hordok nadrágot.

„Eljönni olyan volt, mintha újra kapnék levegőt. Megmérettettem magam azzal, hogy felmondtam. Kiderült, hogy van piaci értékem. Ez nagyon jó érzés volt, és nőként is értékes vagyok. Munkavállalóként és nőként egyaránt számítanak rám, és hívnak! Ez nagyon fontos tapasztalása az elmúlt hónapoknak!"

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Stohl Andrástól nem sajnálják a pénzt a Class FM-nél

Demcsák Zsuzsa pedig visszamenne a TV2-höz, ha úgy adódna.

10 · Jul 09, 2017 11:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments