Jessica Biel a Marie Claire magazinnak adott interjút, amelyben feltárta a rejtélyt, hogy mitől működik olyan iszonyú remekül a házassága Justin Timberlake-kel. 

Persze ezt abból is lehetett tudni eddig, hogy akárhol jelennek meg, végigcukiskodják vagy végigökörködik az egész eseményt, ami már önmagában is elég szimpatikus. Na de hogy tudtak ennyire egymásra hangolódni? 

Nagyon hasonló értékrendszer szerint élünk: hiszünk a hűségben és az őszinteségben. Emellett mindketten kifejezetten karrier-orientáltak vagyunk, és olykor egy kicsit önzőek is.

Hozzátette azt is, hogy mindig úgy gondolta, hogy az az igazi telitalálat, ha valaki olyannal hozza össze a sors, aki ugyanazokat az értékeket találja fontosnak, mint ő. 

Az interjúban arról is beszélt, hogy miként viszonyul az anyaszerephez. Azt már régóta tudjuk, hogy Justin Timberlake iszonyúan értékeli, amit Biel tesz közös fiukért, Silas-ért, de hogy ő mit gondol, az eddig nem volt egyértelmű. 

Azt gondolod magadról, hogy egy önzetlen személy vagy, de amikor gyereked lesz, rájössz, hogy eddig közel sem voltál az. Amikor ott rohangál körülötted egy kis ember, és rád van utalva, onnantól kezdve az időbeosztásod már nem a sajátod, és nem is fontos többé. Rájössz, hogy mostantól ekörül a kisgyerek körül forog az életed. 

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem véletlenül működik pazarul Jessica Biel és Justin Timberlake házassága

Egy interjúban beszélt erről, ahogy arról is, mi változott az életében, amióta anya lett.

36 · Jul 12, 2017 06:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments