Madárcsicsergős jó reggelt önöknek!

Lefőtt már a kávé? Igen, akkor már hozom is a legfrissebb híreket.

Miután tegnap kiderült, hogy miért is válik Sarka Kata és Hajdú Péter (mert a showmant egy idegen nővel látták kolbászolni egy éjszaka - ezt írja a Story magazin), ezért ma folytatja a sort a Bors, hogy a műsorvezetőnő négy nap alatt kezdett új életet. Az informátorra alapozott alapos matekozást itt olvashatja el, ha szeretné. Sarka nem nyilatkozott az ügyben, de ismerősei igen. Állítólag. Ők mondták a lapnak, hogy nem volt ez előre kitervelve, július elején hirtelen keresett és talált is egy lakást, egy bútorozatlant, ahova aztán beköltözött a gyerekekkel. Ennyi.

Szintén a Bors termése, hogy Palik László és Marsi Anikó képtelen eladni a villáját. Egy 310 milliós Siófoki házról van szó, ahonnan egy éve költöztek ki. 

MÁS

Ítélet született egy 2016 januárjában történt balesettel kapcsolatban. Emlékeznek, amikor Curtis ittasan vezetett, és az autójával kidöntött egy villanyoszlopot? Szerencsére senki sem sérült meg. A rapper vállalta is a felelősséget a baleset miatt, majd később kiderült, hogy nem csak alkoholt fogyasztott azon az estén, hanem kokaint is. 2016 decemberében vádat is emeltek ellene. Most született meg az ítélet, amely első fokon elítélte a zenészt. (Bors)

Végül, de nem utolsó sorban, jöjjön a nagy 

mulatósháború!

Az a nagy harci helyzet, hogy "össztüzet zúdítanak a mirigyek Frédyre" - írja a Blikk. Ki az a Frédy? Maroshegyi Alfréd a Frédy Show tulajdonosa, üzletember és zenész is. Az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Péter arról írt a Facebookon, hogy Frédy mekkora egy tróger, mert egyszer például bevett tőlük egy autót, amit aztán sose fizetett ki. Ezt a történetet az Irigy Hólajmirigy másik tagja, Varga Győző fejtett ki a Blikknek.

Frédynek régen volt egy autókkal foglalkozó cége. Sok éve beadtam bizományba az autómat, ami abban az időben is több mint egymilliót ért, de a cégét elkaszálták a tartozások miatt, a kocsikat pedig odaadta a banknak a tartozás fejében. Fél évig nekem kellett harcolnom azért, hogy visszakapjam az autómat, Frédy pedig tulajdonképpen eltűnt, semmiben nem segített.

Frédy viszont egy komplett fellépés gázsijával is meglépett, állítja a Romantic együttes egyik tagja, Kunovics Katinka.

Amikor megérkeztünk, nem várt minket senki, és Frédyt sem értük el telefonon. Azt mondták, fogta a bevételt és elment. Másfél órát vártunk, majd bocsánatot kértünk a rajongóktól és hazajöttünk, mivel láttuk, nem jutunk a pénzünkhöz.

Ezzel szemben Frédy elmondta, hogy azért nem ment oda hozzájuk, mert nem hajlandó Gáspár győzővel egy asztalhoz ülni, plusz szerződést sem írtak a 250 ezer forintos fellépésről, sőt, szerinte még örülhetnek is, hogy kaptak 50 ezer forint benzinpénzt, meg a lehetőséget, hogy felléphettek, mert ha jól tudja, akkor nem igazán keresik meg őket mostanában. Mindezek után úgy döntött, hogy a róla szóló Facebook-posztokat átnézeti az ügyvédjével, és ha úgy lesz, akkor perre megy.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sarka Kata és Hajdú Péter házasságáról is van hír, de ami még fontosabb: kitört a mulatósháború - Hírek kávé mellé

Erősen indul ez a péntek. Kapaszkodjon meg a kávéjában, mert őrületes hírek következnek!

8 · Jul 14, 2017 07:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments