Ismét elég kellemetlen helyzetbe került Madonna. Ám most nem kínos viselkedése vagy értelmezhetetlen öltözéke ennek az oka, hanem egy legalább 20 éves levél. Az énekesnő egyik egykori munkatársa, Darlene Lutz, birtokába került egy régi levél, amiben a Madonna Sharon Stone-t és Whitney Houstont ekézi, az asszony pedig ezt a dokumentumot eladta egy aukciósháznak, ami nyilvánosságra hozta a tartalmát.

A levélben Madonna arról ír, hogy nem érti, ő miért nem annyira sikeres mint Houston és Stone, akikről azt gondolja, mindketten borzasztóan középszerűek. És bár már több évtized is eltelt ezen kijelentés óta, Sharon Stone mégis úgy érezte, hogy reagálnia kell erre. Ezért a Facebookon írt nyílt levelet az énekesnőnek.

Kedves Madonna,

Először is, azt gondolom, hogy teljesen abszurd, hogy valaki megjelenteti a privát leveleidet, éppen ezért én publikusan írok. Tudom, hogy a barátod vagyok. Néha én is elképzeltem, milyen jó lenne rocksztárnak lenni...és éreztem magam pontosan olyan középszerűnek, ahogy azt te írod. Mi, akik ilyen sokáig túléltük a saját középszerűségünket, tudjuk hogy csak úgy kerülhetünk az erősségeink birtokába és válhatunk azzá, akik most vagyunk, ha magunkénak érezzük a középszerűségünket. Szeretlek és tisztellek épp ezért nem fogok harcra kelni veled, amiatt hogy betörtek a privát szféránkba. Sharon

- írja a posztban a Golden Globe-díjas színésznő, amire Madonnát ismerve még simán érkezhet válasz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sharon Stone kedvesen kioktatta az őt leközépszerűző Madonnát

Az énekesnő egyik nagyon régi levele pattintott ki most kisebb cicaharcot közte és a színésznő között.

38 · Jul 17, 2017 12:07pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments