INSTAHÍRADÓ! 

A celebek ma sem tétlenkedtek annyit, hogy ne tudjunk önnek összehozni egy jó Instahíradót, szóval érdemes velünk tartani ma is. 

Cindy Crawforddal kezdünk, aki egy évekkel ezelőtti videót posztolt (legalábbis nagyon gyanús, hogy nem tegnap készült), amelyen ráják között jön rá a riadalom egy bokáig érő vízben. A kisfilm érdekessége, hogy akár azt is mondhatta volna, hogy a lányát, Kaia Gerbert látjuk, simán elhittük volna. 

#MTVMondays, wetsuit edition. 🦑🦈🐠

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

Kirsten Dunst ezen a korábban készült képen, amit most posztolt, a Woodshock című filmet forgatja épp (azóta már kész is van), és egy egészen megmagyarázhatatlan szettben, látszólag egy lakókocsiban tol le a torkán egy ízletes garnélát. Szürreális jelenet, amit hiába nézünk sokáig, mégsem könnyű megemészteni. 

On the set of @woodshockmovie eating some 🍤in a harness @kateandlauramulleavy

Kirsten Dunst (@kirstendunst) által megosztott bejegyzés,

Kulcsár Edina még egy fogorvosi látogatás után is szalonképes, sőt, kifejezetten derűlátó. Épp ezért érdemes kézzel tartania az arcát, hogy elhiggyük, neki a lelke mélyén nagyon fáj, ami történt vele az orvosnál. Annak viszont érdemes örülni, hogy a fogai olyan fehérek, mint a géllakkja, hiszen épp az ilyen apróságok színesítik meg az életet ugyebár. 

Palvin Barbara szpojleres képet posztolt, amiből már most láthatjuk, hogy fog kinézni jövőhéten, nyaralás közben. 

Finally back on the beach next week! Can't wait 🌊🌸

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Horváth Éva nem győzi mutogatni szülés utáni alakját, amellyel motiválni próbálja a hasonló élethelyzetben lévő anyatársait. Alighanem sikerül fog neki, ha viszont mégsem, ő attól még ugyanolyan jól fog kinézni. 

Ön is ilyen pozitúrában szokott turistáskodni és lefotózni minden szembejövő érdekességet a nyaraláson? Nem? Hát, pedig láthatóan így illik, Leonardo DiCaprio exe, Nina Agdal legalábbis tartja magát ehhez az elképzeléshez. 

Summer memories 💙⛵️❤️

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

Pink ártatlanul kiposztolta az Instájára, hogy főz, amihez a gyerekei asszisztenciáját is igénybe veszi: egyikük a konyhapulton, másikuk pedig az anyja hasán érdeklődik a készülő körömpörkölt (vagy ceruzabab, mindegy) iránt. Ha jószívvel konstatálná, hogy belelátott az énekesnő idilli életébe, és itt vége is a történetnek, akkor téved. Az internetes közönség nagy része ugyanis menten rohamot kapott a kép láttán, így azt sokkolónak, őrültségnek, az énekesnőt pedig hülyének titulálta.

Dinner time

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Ön mit gondol?

Köszönjük, hogy válaszolt, most pedig búcsúzunk. Viszlát!