Boldog Instahíradót kívánunk ma is, szeretettel, vágjunk is hirtelen a közepébe! 

Kezdésnek itt van Nádai Anikó, aki hátulról fotóztatta magát bikiniben. A fotó azonban nem csak emiatt érdekfeszítő, hanem mert látszik rajta a kisfia is, már amennyire ezt megmutathatjuk

👩‍👦☀️❤️ #legjobbérzés #együtt #szeretem #mybabyboy

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Haladjunk tovább, hogy ön is szembesülhessen Maisie Williams bátorságával. Feltételezhető, hogy olyan, mint egy macska, aki simán feljutott a fára, le viszont már nem megy olyan könnyen, ezért a középső ujjával fejezi ki háláját az ötletgazdák felé. 

Hey, Frey army...

Maisie Williams (@maisie_williams) által megosztott bejegyzés,

Salma Hayek viszont imád enni, aminek megvan az a hátránya, hogy a hasat meg kell tanulni behúzni, vagy legalábbis elfedni, mielőtt a külső szemlélők számára is nyilvánvalóvá válna. 

Ariel Winternek meg kellett küzdenie a rágójával, de sebaj, legalább volt, aki megörökítette a pillanatot. Bízunk benne, hogy egy szép napon ki fog tudni szabadulni belőle. 

@imagista

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

Görög Zita bőre egészen meglepő színekben pompázik, hozzá láthatóan nagyon kegyesen viszonyulnak az UV-sugarak. Viszont ma is tanultunk tőle valami bölcset, amelyet érdemes megfogadni alkalomadtán. Gyakoroljon sokat, hogy végre ön is az ábrándozás elvarázsolt világában tévelyeghessen. 

Lilu viszont (és híradónkat vele zárjuk) nem bonyolítja túl az életet, inkább csúszik egy nagyot a medencébe, lassított felvételben, telefonostul. 

Fun😎😎😎 #family #holiday #summer #galaxys8 #samsungmagyarorszag #waterproof

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Köszönjük a figyelmet!