Az utóbbi időben szinte alig lehet olvasni Angelina Jolieval való válásának fejleményeiről. Sőt! Már olyan pletykák is voltak, hogy összejött Sienna MIllerrel. Ugyan tagadták a dolgot, hogy bármi is lenne köztük, de azért túl sok volt a véletlen az üggyel kapcsolatban. Ezt megelőzően amúgy a Glastonbury fesztiválon látták Bradley Cooperrel bulizni.

Legutóbb pedig elment Frank Ocean egy koncertjére. Ki az a Frank Ocean? Itt egy remek írás, amit elolvasva azonnal képbe kerülhet, de ha csak röviden érdekli, akkor íme:

Frank Ocean lehet a következő Prince.

De most nem is ez a lényeg.

Hanem az, hogy Brad Pitt elment egy koncertjére. Ez nem meglepő, mivel egy korábbi interjúban szinte hozsannákat zengett az előadóról, hogy annyira különleges és fájdalmasan őszinte, amit csinál. Most úgy néz ki, hogy Frank Ocean viszonozta a színész által iránta táplált érzéseket. Amikor elkezdte énekelni a Jackson 5-tól a Never Can Say Goodbye című dalt, akkor a kivetítőn a backstageben telefonáló Brad Pittet mutatta végig.

Mi volt ez? Egy kedves gesztus? Vagy pont, hogy egy finom utalás arra, hogy a színész tisztelje már meg őt, és egye le a telefont, ha egyszer eljött a koncertjére? Vagy előre megbeszélték az egészet? Nehéz eldönteni.

(TMZ)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Úgy tűnik, Brad Pittnek van egy igazi férfi szerelme

Frank Ocean és a színész között kezd kialakulni valami szoros kötelék.

8 · Jul 24, 2017 11:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments