Jó reggelt, ez itt a lapszemle, amelyből ma egyrészt kiderül, hogyan ismerkedett össze Nádai Anikó és új szerelme, másrészt az, hogy hol nem ivott egyetlen színész sem vasárnap.

 A Blikk ma az alábbi videó alapján arról számol be, Nádai Anikó először egy moziban találkozott jelenlegi szerelmével, (Tamás), ahol megtetszett neki a férfi, ezért megkínálta pattogatott kukoricával, de a férfi nem kért belőle. Most már de.

De az a rész is elég jó, amikor arról beszél, elkezdte a tanítóképzőt, mert nagyon szerette a gyerekeket, de szerinte nem lenne jó tanítónő, mert bár

úgymond nagyon könnyen lealacsonyodok a szintjükre,

pont ezért a gyerekek partnernek tekintik, és nem tisztelnék.

A Bors eközben arról ír, vasárnap Balatonszemesen volt egy előadás (Ma estére szabad a kecó), amelyben fellépett Hujber Ference, Gesztesi Károly és Kiss Ramóna is. Bréking: egyikük sem fogyasztott alkoholt.

Ugyancsak a Bors közli, hogy Bárdos András arcvak, vagyis sokszor képtelen arcuk alapján azonosítani az embereket.

Természetesen az anyukámat, a testvéremet, a családtagjaimat megismerem, de akiket nem láttam évek óta, már nem biztos. Például ha valakivel együtt dolgoztam tíz évig, de régen nem láttam, akkor nem valószínű, hogy felismerem. Ezért kerülöm az olyan helyeket, ahol sok ismerőssel lehet találkozni, például a színházi bemutatókat. Ha mégis elmegyünk, akkor a feleségem, Krisztina félig mögöttem áll, és feltűnés nélkül súgja a fülembe, hogy ki ő, tegezem vagy magázom.

 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nádai Anikó kukoricája akkor nem kellett a pasijának, hát most már de!

A gyerekekkel pedig azért jön ki jól, mert úgymond nagyon könnyen lealacsonyodik a szintjükre.

9 · Jul 26, 2017 08:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments