Victoria és David Beckham már 18 éve házasok, úgyhogy épp itt volt az ideje annak, hogy a külföldi lapok kicsit elkezdjenek rágódnia a jövőjükön. Ami azt illeti, némiképp érthető az aggodalmuk, ha számba vesszük azokat a jeleket, amelyekre hivatkoznak, ezekből ugyanis könnyedén lehet arra következtetni, hogy mostanában a páros bármivel szívesebben foglalkozik, mint egymással. 

On the road again 🇺🇸 @derekwhite_

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Nézzük a konkrétumokat! Az utóbbi hat hónapban állítólag az az élethelyzet állt elő, hogy szinte alig látták egymást: Beckhamné a divattervezői karrierjét egyengeti Londonban és mindenhol máshol, így Párizsban, Los Angelesben és Kelet-Ázsiában, vagy ahol éppen igényt tartanak rá, miközben a férj csak a szórakozásnak él. Aki eszerint az elmúlt félévben volt Madridban, Genfben, Sanghajban és Párizsban (nem tudjuk, hogy ott összefutottak-e véletlenül Victoriával), valamint megmutatta a gyerekeinek az afrikai szafarit egészen közelről.

Mick Dundee was the shout ... I thought I looked the part but maybe that's just me 📸 @brooklynbeckham

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Elméletileg mindenhova feleségmentesen érkezett, ahogy a májusi AmFAR-gálára is Cannes-ba, az áprilist pedig mindvégig Los Angelesben töltötte, kivéve, amikor hazament, hogy asszisztáljon a pillanathoz, amint felesége megkapja a Brit Birodalom Rendje kitüntetést a Buckingham Palotában. A nagyvonalú gesztus után ugyan megint elbóklászott valamerre a világban, és csak júliusban, lánya, Harper szülinapja kedvéért utazott haza ismét. 

Ha mindez nem lenne elég bizonyíték arra, hogy a házasok talán már fel sem ismernék egymást az utcán, akkor kiváló adalék lehet a tény, hogy Beckham jelenleg egy Amerikát átszelő motoros körutazáson van egy barátjával, Derek White-tal. Ezt első kézből lehet tudni, ugyanis az ex-futballista minden egyes percüket megosztja az Instagramon, így gond nélkül ellenőrizhető, hogy mikor alszanak a csillagok alatt, mikor fürdenek tóban, vagy mikor guggolnak a motor mellett spontán. 

Not in trouble I promise 🙈 ( just checked in ) 👮🏼 @derekwhite_

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Persze ennek ellenére megy az Instára posztolás akkor is (Beckhamné részéről is), ha épp jelezni kell a rajongók felé, hogy jaj de boldogok, amiért megünnepelhetik a 18. házassági évfordulójukat, bizonygatva, hogy tényleg szeretik egymást - a külső szemlélő ebből márpedig tényleg csak ennyit érzékel. Vagy, mint az alábbi galériában is látszik, hogy együtt töltenek időt a gyerekeikkel.

Az viszont, hogy alig vannak együtt, nem jelent túl jót, vagy legalábbis a külföldi sajtó nemigen hisz a távkapcsolat intézményében. Ennyi év házasság után viszont nem jelenthető ki egyértelműen, hogy ez okozza majd a vesztüket, sőt, talán mindegyiküknek az a legjobb, ha nem egymás szájában élnek minden egyes másodpercben, mert így örökre érdekesek maradhatnak egymás számára. 

Ön mit gondol erről az egészről?

Forrás: The Sun, Mirror

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tényleg válságban lenne David és Victoria Beckham házassága?

Túl sok a gyanús körülmény ahhoz, hogy ne forduljon meg a fejünkben nekünk is. Ön mit gondol?

2 · Jul 27, 2017 11:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments