Cristiano Ronaldo élete mostanában eléggé a gyerekek körül forog, ugyanis egy hónappal ezelőtt megszülettek az ikrei, amit egy egy megható képpel bizonyított. Őket egyébként egy béranya hozta világra, de ez már többször említettük. 

Mateo és Eva nem az elsők, akik ilyen módon születtek bele Ronaldo életébe, első fiát, ifj. Cristiano Ronaldót ugyanis szintén egy béranya hordta ki meg 7 még évvel ezelőtt. (Bár arról is pletykálnak, hogy ő kivételesen egy egyéjszakás kapcsolatból fogant meg).

Ha ez még nem lenne elég, itt egy másik remek hír, miszerint barátnője, Georgina Rodriguez gyereket vár tőle. Ő lesz az első baba, aki szerelmi kapcsolatból születik bele a családba, de aligha az utolsó. 

Legalábbis a focista most interjút adott a Chinese TV-nek, ahol elmondta, legnagyobb fiának egész pontos elképzelései vannak arról, hogy hány testvérre vágyik.

Hatra.

Ennek pedig tök nyilvánvaló okai vannak, Ronaldo mezének a száma ugyanis a 7-es. A focista azt mondta, szerinte ez jó ötlet, és egyáltalán nem zárkózik el tőle. Mondjuk kétségtelenül stílszerű lenne, ha ez összejönne, és ahogy a mellékelt ábra mutatja, simán van rá esély. A barátnő egyelőre nem nyilatkozott a témában. 

Forrás: The Sun

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Cristiano Ronaldo a mezéhez igazítaná a gyerekei számát

Végülis egészen jó úton halad, hogy elérje. Ne aggódjon, a meze száma nem a 99-es.

1 · Jul 28, 2017 01:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments