Biztos emlékeznek arra a cikkünkre, amelyben olyan megtörtént esetekről írtunk, amelyek azt példázzák, hogy egyes hírességek mennyire jól tudnak bánni a rajongóikkal.

Ott van ugye Tom Hanks, aki bárkiből viccet csinál, vagy Harrison Ford, aki rettentő közvetlen, olyannyira, hogy a magyar rajongókkal is lépten-nyomon fotózkodott, amikor nálunk forgatott - és most nyilván nem soroltunk fel mindenkit. Egy valaki azonban kimaradt ebből a lapozgatóból, persze nem hiába, hiszen csak most tett olyat, amivel bekerülhetett volna.

Ő pedig Jared Leto. A színészről tudni lehet, hogy nem csak színész, hanem a Thirty Seconds to Mars énekes-gitárosa is. A zenekar New Yorkban koncertezett a minap, ekkor történt a megható esemény. 

Nice selfie bro 🤓

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés,

Leto egyik pillanatban fogta magát, lement a színpadról, végigment a székek mögött a tömegben, majd egy önfotózó fiatalember mögé állt, hogy elkészülhessen egy igazán menő fénykép kettejükről. Ilyen persze már megesett a világtörténelemben máskor is, az viszont kétségtelenül iszonyú jófej dolog tőle, hogy a képet ő maga is megosztotta az Instáján, azzal a szöveggel, hogy 

Remek szelfi, tesó! 

Ezt a rajongó úr minden bizonnyal bekeretezve, virágokkal feldíszítve, mécsesekkel és Thirty Second to Mars relikviákkal körbepakolva állítja majd ki a szobája egyik sarkában - teljes joggal. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jared Leto nem kicsit vágódott be egy rajongójánál

Persze már a puszta jelenléte elég a rajongóknak, de ő sokkal többet tett azért, hogy még jobban imádják.

11 · Jul 30, 2017 11:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments