Jó reggelt, ez itt a mi lapszemlénk, amelyben nem sok hírünk van az ön számára, de attól azok még igazán érdekfeszítőek. Kezdjük is mondjuk

Oszter Sándorral,

aki mélységesen be van rágva a lányára továbbra is. Egyrészt állítólag pénzügyi konfliktusok állnak a háttérben, másrészt pedig nincs lenyűgözve Popovics Tamás személyétől, aki jelesül Oszter Alexandra vőlegénye. Azt mondja róla, hogy nem méltó a gyermekéhez, a férfi szerint pedig Oszter Sándor az, aki nem normális

Ennek ellenére, írja a Blikk, a színésznő megosztotta apja egyik előadását a Facebook-on, arra buzdítva mindenkit, hogy menjen el, jó lesz. Ez akár a békülés szelét is magával hozhatná, az apa azonban hajthatatlan.

Nem tudok róla, hogy Alexandra megosztotta az előadást, de örülök, ha büszke rám. Azóta sem beszéltünk, nem békülünk, de én már elfogadtam ezt a helyzetet. A feleségemet jobban megviseli ez az egész hercehurca, de az unokám, Axelo hiánya engem is bánt. Szerintem Alexandra a közelgő esküvőjére sem hív meg bennünket. De az élet majd elrendezi ezt a helyzetet is, most pedig nem erre koncentrálunk.

Demcsák Zsuzsa

volt felelős a vizes vb protokolleseményeiért, így nem volt váratlan, hogy véleményt nyilvánít a témában valamilyen módon. Meg is tette, így kiderült, hogy szerinte csaltak a bírók a magyar-horvát vízilabdadöntőn. Ezt a Facebook-ra írta ki, amit a Bors gyorsan le is mentett - milyen jól tette, a poszt ugyanis azóta megszűnt létezni. Annak, hogy Demcsák megszabadult tőle, alighanem az lehetett az oka, hogy több rajongó is kioktatta a sporttal kapcsolatban, ami nem valószínű, hogy jól esett neki. 

Czippán Anett

tevékenysége kevéssé hírértékű, viszont bájos, úgyhogy megmutatjuk őt terhesen, bikiniben, nyaralás közepette. Így ni: 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Oszter Sándor lánya hiába próbálkozik, a színész nem felejt

Nem felejt, nem bocsát meg. Demcsák Zsuzsa pedig kifakadt a vízilabdadöntő miatt.

6 · Jul 31, 2017 07:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments