Semmi esetre sem kezdünk most bele a Reszkessetek, betörők! elemzésébe, úgysincs olyan ember a világon, aki ne látta volna. Vagy aki ne tudná, hogy ez az a film, ami miatt Macaulay Culkin híres lett, és aki hetvenévesen is azt hallgatja majd, hogy ő a kis Kevin. 

A lényeg az, hogy Culkin karrierje ennek a karácsonyi kultfilmnek köszönhetően indult be, és kis túlzással szinte azonnal véget is ért. Mert bár szerepelt még pár filmben és sorozatban, de akkora sikert, mint a betörőkínzó szőke kissrác szerepében, semmi mással nem ért el. Pedig próbálkozott: ott volt a My Girl, meg a Richie Rich – a többi filmjét az IMDB segítsége nélkül talán még saját maga sem tudná felsorolni, annyira jelentéktelenek voltak.

Rájött erre Culkin is, aki többször hagyott ki éveket színészi karrierjében, hogy aktuális művészeti projektjeire, vagy a bulizásra fordítson több időt. Utóbbi miatt nézett ki nagyon ijesztően még 2012-ben, bár akkoriban tagadta, hogy drogozna. Állítása szerint 2006 óta nem nyúlt semmilyen tudatmódosítóhoz, miután felfüggesztettet kapott egy kis marihuána miatt.

Akkor már két éve szingli volt, de legalábbis nem volt komolyabb kapcsolata, miután szakítottak Mila Kunisszal. Bizony, Culkin és Ashton Kutcher felesége egykor jártak, méghozzá közel tíz évig. A színésznőt leszámítva viszont Culkin szerelmi élete sosem volt túl izgalmas. Már ha nem vesszük figyelembe Rachel Minert, akit 18 éves korában elvett, hogy aztán két év múlva ráébredjen, ehhez bizony még fiatal. Culkin nőügyeiről szinte soha nem lehet olvasni még pletykaszinten sem. A világot valahogy jobban érdekli, hogy drogozik-e még, vagy hogy épp miként néz ki. (Életútjáról itt nézhet végig egy informatív galériát.)

És gyakorlatilag ez az, amiről Macaulay Culkin híres. A külseje. Ugye ön sem értette soha, hogy mégis hogy a francba történhetett, hogy egy extracuki és kifejezetten helyes kiskölyökből ilyen elgyötört felnőtt legyen? Évek óta rendre csodálkozik rá a fél világ, hogy épp miért néz ki borzalmasan a színész. Culkin viszont fogta magát, és egyetlen róla készült fotóval mindenkinek befogta a száját, a kép láttán pedig mi is csak levegő után kapkodunk.

Culkin már nem egy hosszú hajú, talán drogos néninek néz ki, hanem egy dögös pasinak. Rendesen összekapta magát – elment fodrászhoz, csináltatott magának szemüveget, és tiszta ruhát húzott. A nagy változás okáról egyelőre nem sokat tudni, de sejteni azért lehet, hogy mindez új filmje miatt történik. Így aztán tuti mindenki megjegyzi majd, hogy hamarosan elkezdik forgatni Seth Green filmjét, amiben Culkin és a Disney Channelről ismert Brenda Song lesznek a főszereplők.

Ha a nagy visszatérés a filmszínészethez nem is sikerül most Culkinnak, azt legalább elérte, hogy az emberek szeme előtt mostantól már a dögös Macaulay Culkin képe lebeg, nem pedig egy csontvázzá fogyott, rakás szerencsétlenségé. Pontosan így kell kinéznie egy 37 éves pasinak, aki épp vissza akar térni a köztudatba, anélkül, hogy drogosnak kiáltanák ki.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így lett Macaulay Culkin cuki kiskölyökből drogos néni, majd újra jóképű

Reszkessetek, betörők!? Leharcolt rockzenész? Hol van az már? Culkin még soha nem volt ilyen dögös! És mindjárt 37.

28 · Aug 04, 2017 11:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments