• Mint azt csütörtökön mi is megírtuk, Hajdú Péter és barátnője szakítottak. A hírt pedig a műsorvezető most a Blikknek erősítette meg: „nagyon kedvelem Esztert, de úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a kapcsolatunkat - mondta a lapnak, majd azt is hozzátette, hogy sok boldogságot kíván a lánynak. A különválás egyébként nagyon friss, a pár júliusban még együtt ment a Balaton Soundra, a Sziget nyitónapján azonban Esztert már más férfival látták.
  • Szabó Zsófi születendő gyermekének pedig kiderült a neme. A színésznő/műsorvezető a Bestnek mondta el, hogy fia lesz, ahogy azt is, hogy már a névválasztáson gondolkoznak. „(...) abban megállapodtunk, hogy az apukája nevét nem fogja tovább vinni. Két dolog biztos még: az egyik, hogy bibliai nevet szeretnénk, a másik, hogy külföldön is könnyen ki tudják ejteni. A Zsolt sajnos nem ilyen, úgyhogy ezért is esett ki a lehetséges befutók közül” - magyarázta Szabó Zsófi a lapnak.
  • Csordás Tibit pedig kidobták a backstage-ből Luis Fonsiék - írja a Bors. A Fiesta egykori frontembere előzenekarként lépett fel a nyár slágeréért felelős énekes előtt, ám a produkciója után már nem mehetett vissza a színpad mögötti, zenészek számára fenntartott részlegbe. „(...) nagy meglepetésünkre amikor a zenekarommal befejeztük a fellépé­sünket, el kellett hagynunk a backstage-t. Konkrétan kitereltek minket a közönség közé. De nem is tudtunk volna hová visszamenni, mert nekünk nem sok helyünk volt, mivel az összes öltöző Mr. Despacitóé volt” - mesélte a lapnak Csordás, aki egyébként ezt szimpla sztárallűrnek fogja fel.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter megszólalt a szakításról és üzent is az exének - hírek vizes törölköző mellé

A Balaton Soundon még együtt buliztak, de Eszter a Szigetre már más pasival ment.

10 · Aug 11, 2017 09:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments