A Sziget fesztiválon péntek este futottunk össze Tóth Verával, aki egyrészt fantasztikusan jól nézett ki egy aranyláncos fejdíszben, másrészt jófej is volt, mert teljesen váratlanul támadtuk le szegényt, de szívesen beszélgetett velünk egy kicsit. Végülis miért ne tette volna, jófejek vagyunk mi is, plusz csak pár percre tartottuk fel, amíg éppen várt valakire.

És ha már Magyarország egyik legjobb hangú énekesnőjével beszélgettünk a Szigeten, megkérdeztük, hogy az idei összes fellépő közül őt kit tart a legjobbnak. Elég egyértelmű volt a válasza.

Akiért mindent érdemes volt félredobni és kijönni, az Pink. Fantasztikusan nagy élmény volt, láttam már egyszer, 12 évvel ezelőtt – hát ő akkor se volt éppen normális, és megnyugtatott, hogy most sem az.

Mint kiderült, Tóth Vera aznap bejutott a backstage-be is, és bár magával Pinkkel nem találkozott, megkóstolhatta az ételeket, amiket készítettek neki. Így mesélt erről:

A séfek közül, akik Pinknek főztek, az egyik a barátom, és bementem a színfalak közé és meg is tudtam kóstolni, amit Pink evett! Minden volt, nem kért külön semmit, például rigójancsit és lángost ettem, amit nekik készítettek. Nem volt külön étel Pinknek, ő is azt ette, amit az egész stábja, nem voltak sztárallűrjei. Csak annyit kért, hogy a gyerekei elől tegyék el a veszélyes dolgokat, pl. késeket.

Azt még megkérdeztük tőle, hogy ő mire vágyik a leginkább az öltözőjében egy fellépés előtt, ha bármit kérhetne, ő mit kérne. Ezt felelte:

Legyen bor meg legyen valami finom kis ennivaló, ami nem terheli meg az ember gyomrát. Ennyi.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Vera megkóstolta Pink rigójancsiját

Pénteken beszélgettünk az énekesnővel a Szigeten, elmesélte eddigi legnagyobb élményeit.

12 · Aug 12, 2017 04:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments