Mai lapszemlénkben szerepel a Gáspár család, Görög Zita és a Ciccolina is. Ebben a sorrendben mondjuk is a részleteket.

Azt írja a Bors, hogy

Gáspár Evelinnek elege van az apjából.

Hogy miért? A kérdés teljesen jogos. Nos, azért mert a lány szerint apja mindig őt használja fel, hogy a szereplési vágyát kiélje. Legutóbb az történt, hogy Gáspár Győző kiposztolt pár képet Gáspár Evelinről, majd annyit írt a fotókhoz, hogy

Akkor készen állunk a forgatásra! Szép vagy lányom, Gáspár Evelin!

Nem sokkal később Gáspár Evelin is megérkezett egy kommentel, hogy ezeket a képeket privátba küldte neki, hogy ilyen értetlen embert még nem élt meg a társadalom, és emiatt elege van belőle. Ennyi a történet, merthogy telefonon már nem kívánták kommentálni az esetet.

Görög Zita focistába szerelmes.

A Blikk és a Bors is úgy tudja, hogy a tévés műsorvezető, színésznő, modell pár hónapja Laczkó Zsolttal randizgat. Görög Zita ezt meg is erősítette a Blikknek. A következőt nyilatkozta:

Még korai lenne bármit is mondani, ám úgy néz ki, hogy minden a legnagyobb rendben van köztünk. Szeretünk együtt lenni, de nem kapkodunk el semmit, nem sietünk.

Azt is elárulta, hogy nem csak privátban találkozgatnak, hisz voltak már közösen egy esküvőn is.

És akkor Cicciolina.

Fontos leszögezni az elején, hog ez a Bors felvetése, de szerintük nem kizárt, sőt, nagyon is lehetséges, hogy Staller Ilona, az egykori pornószínésznő lesz az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadának egyik nagy sztárja. Ciccolinát a Liszt Ferenc Repülőtéren kérdezték a dologról, aki annyit mondott, hogy nem szeretne még beszélni erről a dologról.

Érdemes némi fenntartással kezelni ezt a hírt, de persze nem kizárt, hisz semmi sem az, hogy hamarosan az RTL Klubon láthatjuk, amint Staller Ilona válogatott gusztustalanságokat csinál és eszik a dzsungeles reality kedvéért.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Cicciolina lehet az RTL Klub műsorának egyik sztárja - Hírek kávé mellé

Mindeközben Görög Zita egy focistával randizgat már hónapok óta, illetve Gáspár Evelinnek elege van apjából.

21 · Aug 15, 2017 07:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments