Mióta Harry herceg Meghan Markle-lel jár, folyamatosan mennek a találgatások, hogy vajon az amerikai színésznő lesz-e a következő, aki beházasodik II. Erzsébet családjába. A királyi házhoz közeli, és a Hello magazinnak nagyon készségesen nyilatkozó informátorok szerint igen. 

Most Diana hercegné egykori szakácsa Darren McGrady, szólalt meg az ügyben, aki elmondása szerint jól ismeri a hercegeket, hiszen látta őket felnőni. A séf szerint pedig nem kizárt, hogy Harry és Markle már jegyesek - vélhetően a herceg idén nyáron az afrikai útjuk során kérte meg a színésznő kezét -, de a bejelentéssel még várnak télig és erre jó okuk van.

McGrady elmélete szerint az elmúlt hónapok nem voltak alkalmasak egy ilyen volumenű hír bejelentésére, mert idén augusztus 31-én lesz Diana halálának huszadik évfordulója, a királyi ház pedig a méltó megemlékezésre koncentrál. Ősszel viszont a királynő és Fülöp herceg 70. házassági évfordulójukat ünneplik, így a család és a média azzal lesz elfoglalva.

A szakács szerint ezért tűnik logikusnak, hogy a fiatal pár csak decemberben jelentse be az eljegyzést. Ha pedig a séfnek ebben igaza lesz, akkor lehet, hogy abban sem téved, hogy jövőre már az esküvőt is megtartják.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem véletlen, hogy Harry herceg csak télen fogja bejelenteni az eljegyzését

Állítólag a lánykérés már megtörtént, de még várnak pár hónapot azzal, hogy hivatalos legyen.

4 · Aug 25, 2017 01:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments