Ma húsz éve halt meg Diana hercegnő, és ha ettől nem érzi magát elég kellemetlenül a csodás idő ellenére, akkor esetleg próbáljunk meg nézni pár friss hírt, hátha.

Friderikusz nemet mondott

Azt írja a Blikk.hu, hogy Hajdú Péter megkérte Friderikusz Sándort, hogy menjen vissza az ATV-hez műsort csinálni, volt is egy neki való ötlet. Egy se nem politikai, se nem bulváros adás lett volna (vajon akkor mi? mondjuk sporttémájú?) Friderikusz azonban nemet mondott, egy külföldi projektre hivatkozva. Ugyanezt a Blikk nyomtatott kiadásában is el lehet olvasni, illetve kedden megjelent egy interjú Hajdú Péterrel a 24.hu-n, itt lehetett először olvasni a témáról.

Nagy Alexa Szakított

Nagy Alexa a Barátok közt sztárja, és a Facebookra tette ki, hogy szakított a barátjával, aki edző és Máténak hívják. A színésznő azt is beleírta a posztba, hogy a sajtó csak teljes egészében használhatja fel azt, Máté fotóinak publikálása nélkül. A második pontot egészen könnyű betartanunk, mert nincs fényképünk Mátéról, és hogy az elsőnek is egész biztosan eleget tegyünk, beágyazzuk ide a kérdéses posztot. Szakítani szar függetlenül attól, hogy csak négy hónapig tartott a kapcsolat, szóval nem lehet  ez egy túl jó időszak Nagy Alexának szegénynek.

Előszedték ÉNB Lali balesetét

Ez egy ilyen autóbalesetre emlékezős nap a Story szerint, mert a Diana hercegnő halála napján megjelenő számuk címlapján az Éjjel-Nappal Budapestben Lalit alakító Kamarás Norbert fotója látható azzal a felirattal, hogy cserben hagyta az áldozatát és egy év börtönre ítélték három év próbára bocsátással. Mindez nem a napokban történt, de hogy akkor pontosabban mikor, az nem derül ki a Story cikkéből.

Az viszont kiderül, hogy Kamarás Gyöngyös környékén okozott balesetet, mellette egy fiatal lány ült az anyósülésen. Amikor a férfi látta, hogy az utasa megsérült, akkor fogta és elszaladt, így aztán miután előkerült és lefolyt ellene az eljárás, segítségnyújtás elmulasztásában is bűnösnek találták. Viszont a friss nyilatkozat szerint Kamarás azóta mindent tisztázott az áldozattal, a mai napig tartják a kapcsolatot és nincs harag közöttük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek celebhalál-évforuló mellé: Hajdú kérte Friderikuszt, de nem

Nagy Alexa szakított, ÉNB Lali meg régebben egyszer egy év börtönt kapott cserbenhagyásért. Nincsenek ma jó hírek.

8 · Aug 31, 2017 08:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments