Lassan egy éve már, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt a válásukkal kezdte riogatni a világot, ami egy pillanatra úgy tűnt, mégsem fog bekövetkezni, de aztán inkább mégis. Brad Pitt sok mindenen ment keresztül a szakítás óta, de Angelina Jolie-nak is van mit feldolgoznia, és kicsit magába tekintenie, amennyire ez lehetséges. 

Mindenesetre tesz érte, és ehhez, úgy érzi, koncentrált egyedüllétre van szüksége - minden szempontból. Ez azt jelenti, hogy a gyerekei szórakoztatása és a humanitárius tevékenységei mellett igyekszik minél többet törődni magával, ezért olyan hobbikba is belekezdett, amelyekért azelőtt nem túlzottan rajongott. Meg fogja lepni, de ilyen például a jóga, amit egészen megszeretett, hiszen, amióta űzi, a leghatékonyabb módszernek bizonyul arra, hogy kikapcsolja az agyát és kreatív elfoglaltságok felé terelje a benne rejlő szexuális energiákat.

Egy bennfentes azt mondja, Jolie mostanában sokat olvasott az utóbbiról, és így teljesen ki tudta iktatni az életéből a szexet, de még annak a vágyát is. 

Még mindig ugyanolyan szexi, mint bármikor, de már nem ilyen szemmel tekint magára. Teljesen kizárta az életéből ezt az oldalát, és nagyon sok békére lelt ebben

- tette hozzá az a bizonyos forrás. (Amúgy most őszintén: ha önnek lett volna egy Brad Pittje, de már elmúlt, ön nem pontosan ugyanezt csinálná?

A színésznőnek egyébként sem árt vigyáznia magára (ha nem is ezen a téren, hanem az egészsége szempontjából), nemrég kiderült ugyanis, hogy Bell-parézist diagnosztizáltak nála, amitől rettentő fájdalmai vannak. 

Forrás: Hollywoodlife

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Angelina Jolie tartósan lemondott a szexről

Most őszintén: ön mit csinálna egy Brad Pitt után?

76 · Sep 01, 2017 10:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments