Alighanem azért kattintott most erre a cikkre, mert látta Az ördög Pradát visel című filmet, így nekünk csak vázolnunk kell, hogy miről is szól: Miranda Priestly (Meryl Streep) egy keserű, karrierista főnök, akitől mindenki tart, sőt, retteg - és ezt jól is teszik. Aztán jön az új asszisztens, Andy (Anne Hathaway), akit Priestly változatos módszerekkel készít ki lelkileg, nagyjából a film másfél óráján keresztül. Aztán persze, ahogy azt illik, a végére megenyhül, és összebarátkozik az asszisztenssel. 

Erre a katarzisélményre persze viszonylag sokáig kell várni, de kétségtelenül megéri, aki látta a filmet, tudja. Nos, ezt a végkifejletet hozza előre egy kimaradt jelenet, amit, ha benne hagynak, feltehetően az egész film struktúráját változtatta volna meg. Szerencse, hogy kikerült a netre, így megint adódott valami, amin az internet háboroghat(ott) egyet. Ennek fényében egyesek teljesen kiborultak, hogy mi ez a förmedvény, viszont még így is maradtak páran, akik arra jutottak, hogy ez a jelenet hiányzott az életükből (és a filmből). 

A jelenet a jótékonysági bálon játszódik, ahol Andy eredetileg csak a beteg kolléganőjét segíti ki egy másodpercre. Itt egyik pillanatról a másikra megjelenik Priestly indokolatlanul részeg férje, és elkezd kellemetlenkedni. Mivel Andy érzi, hogy ami történik, rém kínos, gyorsan közbelép, és megoldja a helyzetet - Priestly pedig, a részeg férje válla fölött, egy hálálkodó köszönömmel díjazza a gesztust. Mivel ez nagyjából a film első harmadában történt volna, egészen más képet kapott volna a néző az amúgy hideg-rideg, elviselhetetlen főnökről. Most pedig ön jön. 

Ön szerint benne kellett volna hagyniuk a jelenetet a filmben?

Forrás: Jezebel

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az ördög Pradát visel kimaradt jelenete miatt megy a hiszti

Ön egyetért azzal, hogy ha ezt jelenetet benne hagyják a filmben, akkor az egész mehetett volna a kukába?

22 · Sep 01, 2017 12:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments