A szexbabák és szexrobotok egyre népszerűbbek, vannak, akik gyűjtik őket, és már külön műnő-bordélyház is van. A cégek pedig már egyre élethűbb babákat tudnak a vásárlóik kérésére legyártani, ám így se képesek megcsinálni mindent.

Egy amerikai szexbabákkal foglalkozó cég egyik mérnöke a The Sunnak mondta el, hogy rengeteg olyan kérést kapnak, hogy egy celeb hasonmását készítsék el, de ezt a híresség beleegyezése nélkül nem tehetik meg. Pláne problémás ez egy olyan személy esetében, aki már nem is él. Éppen ezért a legnépszerűbb kérésnek nem tudnak eleget tenni.

Mert mint elmondta, a mai napig legtöbben Marilyn Monroe-val szeretnének szexelni.

„A család beleegyezése nélkül nem csinálhatunk olyan babát, ami egy az egyben úgy néz mint Monroe. De szőke hajú, kerek idomokkal rendelkezőt készíthetünk” – magyarázta a mérnök a lapnak. Arra sajnos nem tért ki, hogy melyik celebek szerepelnek még a toplistán. 

De megcsalás-e műnővel dugni?

A szexbabák gyártása nemcsak azt a problémát veti fel, hogy ildomos-e egy konkrét személyről mintázni őket, hanem azt is, hogy mekkora feszültséghez vezethet egy ilyen nő megjelenése egy párkapcsolatban. Pár hónapja egy brit, házasságban élőkre szakosodott társkereső készített felmérést arról, hogy megcsalásnak számít-e szexelni egy műnővel. Több mint nyolcszázan töltötték ki a kérdőívet, ebből pedig 59 százalék gondolta úgy, hogy bizony, bárki vagy bármi mással lefeküdni, mint a fix partnerük, az megcsalás.

Ám azok, akik szerint teljesen oké egy szexbabával csinálni, sem értenek mindenben egyet. 80 százalékuk szerint például egy ilyen eszköz nem tartaná vissza őket attól, hogy egy hús-vér emberrel is viszonyuk legyen, és csak öt százalék tudta azt mondatni, hogy ha lenne lehetősége rendszeresen közösülni egy szexbabával, akkor nem érezne késztetést arra, hogy félrelépjen.

És ön mit gondol, megcsalás szexbabával dugni?