Szeptember 2-án elindult a 2017-es X-faktor. A válogató vagy selejtező szakasz tartalmazott egy igen részeg, de legalábbis nagyon jó kedvű dobos úriembert, egy wannabe rappert, aki egy igazi, 100000%-ig underground YouTube-slágert, Dolly Rambótól a Pisi-Kaka Woodoo-Baba című dalt vitte színpadra, és ott volt még ByeAlex elég látványos megsértődése.

Röviden:

megjelent egy ByeAlexre valamennyire hasonlító srác, aki a Kedvesem című számhoz valamennyire hasonlító saját szerzeményt adott elő. Puskás Peti, Radics Gigi és Gáspár Laci ezen el is kezdtek viccelődni, és ha úgy vesszük, valahol bosszút is álltak a Kedvesem - szerintük indokolatlan - siekerességén azzal, hogy az X-Faktorba jelentkezett srácot, a megannyi áthallásos hasonlóság okán nem juttatták tovább.

Az első adás érezhetően erre a feszült pillanatra volt kihegyezve. A műsor social média felületein is eég jól látszik ez. Így nem csoda, hogy a hétfői Reggeliben is erről beszélgetett ByeAlex, Lukács Miki és Peller Anna. Az itt elhangzottak szerint, a kiakadás nem ennek a három perces ekézésnek köszönhető, hanem annak, hogy Radics Gigi már az elejétől szakmailag fikázta ByeAlexet és a zenéjét. Illetve, lehet, hogy nem is fikázta, csak épp nem jelezte elég egyértelműen, hogy "Hahó, ezeket én csak poénból mondom, ám."

Elmondta, hogy ha nagyon akarná, akkor ő is tudná kritizálni a többiek teljesítményét, de nem ezért fizetik, nem ezért ülnek ott, mint mentorok.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
ByeAlex: én is tudnám a többiek teljesítményét kritizálni

De nem ezér tfizetik, nem ezért ül az X-Faktorban mentorként.

26 · Sep 04, 2017 11:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments