2012 decemberében írtunk arról, hogy az RTL Klub meteorológusa családalapításra készül. Ezt követően a 2013 májusában tartott titkos esküvőjéről számoltunk be utólag.

Most a Class Fm rádiósaként is hallható időjós a lombikbébi-programról beszélgetett két műsorvezető-társával, Stohl Andrással és Janklovics Péterrel. Ez a téma azért lett annyira felkapott, mert Veres András győri megyéspüspök augusztus 20-án mondott ünnepi beszédében úgy fogalmazott,

a lombikbébi-program hátterében a tudatlanság áll, és a tudatlanság mértékétől függ, hogy az mekkora bűn.

Pataki Zita közelről ismeri a témát, így különösen megérintette a dolog. A műsorban őszintén beszélt arról, hogy férjével mennyit próbálkoztak, hogy teherbe essen.

Talán azt már sokan sejthették, hogy nem azért nincs gyerekem, mert nem szeretnék, vagy mert a karrierem lenne számomra az elsődleges. A férjemmel sok éven át, minden erőnkkel és energiánkkal azon voltunk, hogy gyermekünk születhessen, és akkor sem adtuk fel az álmainkat, amikor kiderült, meddők vagyunk. Végül elérkezett az a pont, amikor az orvosunk javaslatára abbahagytuk a további próbálkozásokat, de minden küzdő párnak rengeteg erőt kívánok, és azt üzenem, hogy amíg akár csak egy parányi esély is van a sikerre, ne adják fel!”

– mondta el a műsorvezető.  

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Meddőségéről beszélt Pataki Zita

Minden küzdő párnak rengeteg erőt kívánok, és azt üzenem, hogy amíg akár csak egy parányi esély is van a sikerre, ne adják fel - mondta a műsorvezető.

48 · Sep 06, 2017 05:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments