Az 51 éves énekesnő januárban szülte meg első gyermekét, majd áprilisban kiderült, hogy öt év házasság után különmegy férjétől, a kőgazdag Wissam Al Mana üzletembertől. A válóper londoni tárgyalásán határozottan jól nézett ki: 21 kilót fogyott és rendkívül mosolygós volt.

Most Janet Jackson testvére, Randy Jackson mesélt pár dolgot, hogy mit is kellett az énekesnőnek feleségként elviselnie fréjétől.

A kapcsolatuk későbbi szakaszában Wissam Al Mana egyre többször bántalmazta Janet Jacksont. Leginkább verbálisan. A nő úgy érezte magát a saját házában, mintha egy rab lenne.

Egy terhes nőnek sincs szüksége arra, hogy minden egyes nap leribancozzák

- mondta Randy Jackson.

Az, hogy ebből a folyamatos bántalmazásból válás lett, az - az elmondottak alapján - valahol Janet Jackson testvérének köszönhető.

Azt mondtam neki (Janetnek), hogy ide kell költöznöd hozzám, mert ha nem jössz, akkor én költözök oda hozzátok, de akkor aztán elszabadul a pokol, azt garantálom.

Az énekesnő ettől csak ideges lett, de testvérét nem érdekelte, mert elege lett az egészből. Randy Jackson azt mondta, hogy van neki is muszlim barátja, több is, mégis egyikük sem viselkedik úgy, mint  Wissam Al Mana. Imádkozni fog érte, hogy megoldódjon ez a problémája, de hálásak, hogy már nincsenek együtt.

(People)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Janet Jackson sokat szenvedett feleségként

Például azt is el kellett tűrnie, hogy a férje minden ribancnak nevezi.

10 · Sep 13, 2017 02:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments