Az X-faktor negyedik adásától pont azt vártuk, mint az első háromtól, amit jól is tettünk, mert azt kaptuk. Egyetlen különbséggel: továbbra is rendes felhozatal volt a jaj mi történik-fellépőkből, de az aztamindenit, de meghatódunk-ra két órát kellett várni, aztán csak nem jött el. 

Ugyanakkor fontos megemlítenünk, hogy a mai adásból sokat tanultunk, hiszen megtudtuk, hogy Gáspár Laci egy Nobel-díjas énekes, és hogy Puskás Peti egy áldott jó lélek, aki mindenkit továbbjuttatna, ha tehetné. 

Miután ezen félig-meddig jót kacagtunk, nem volt nehéz megállapítanunk, hogy a válogató utolsó adása úgy festett, mint egy huszadszorra újraismételt, közepesen jópofa poén, amelytől nem tudnak elszakadni a készítők, ezért évről évre benyomják, hátha ez majd meglepi a nézőket. Ilyen, amikor a zsűri egyike (jelen esetben Puskás Peti) mindenkire igent mond, ha kell, ha nem, vagy amikor megjelenik a valahánytagú asszonykórus, és popzenét énekel, mert olyat még nem láttunk.

Persze a készítők igyekeztek meglepetést is gyúrni a műsorba már az elején - ilyen volt a már ígért Éden-Pumped Snezi előadása, aki először a kutyájával nyűgözte le a mentorokat, aztán azzal, hogy egész jól tud énekelni

Ennek ellenére hiába voltak jól rappelő, jól hörgő, vagy mikulásmaskarában ügyesen gitárt törő egyének, ez kevés volt a katarzishoz, de féktelen röhögőgörcsöt sem váltott ki igazán. Persze, nem vitatjuk, tágabbra nyílt a tekintetünk Juhász Andrea fun-görcsétől vagy a kéttagú fiúbandától, akik Pápai Joci és Gáspár Laci filctollal elkészített szakállmásolatával próbáltak nagyot virítani. A fiatalemberek rap és zenéről szóló dala mégsem nyűgözött le senkit, ahogy Pauljucsák Mihály sem, akiről egyébként kiderült, hogy a tyúkjainak énekel otthon, amelyek több tojást tojnak a hangja hallatán, mint a mentorok, akik egyet se.

Az értelmezhetetlen kategória abszolút győztese azonban Lakatos Zoltán Nicole volt, aki a Titanic betétdalának magyar verzióját énekelte el, amely Gáspár Lacira akkora hatással volt, hogy menten sírógörcsöt kapott tőle. Nehéz eldönteni, hogy a mentor ilyen jó színész, vagy tényleg ekkora lelke van, de ezt elég, ha csak ő tudja biztosan. 

Ez volt hát az utolsó válogató, amelyből nehéz egyebet kiemelni a már felsoroltaknál, hiszen közel sem érintették meg a lelket annyira, mint az eddigi részekben más előadók - alighanem azért, mert a mai este inkább a szokatlan illetőkről szólt. Talán épp ezért lenne meglepő, ha pont ebből a válogatóból kerülne ki az X-Faktor győztese. Meglátjuk. 

Csalódott ön?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
X-Faktor: kétségtelenül Gáspár Laci sírógörcse vitte az estét

Ön úgy érzi, indokolt volt a dolog? És azt is érzi, hogy ez volt a legjobb rész? Akkor vitázzon velünk!

71 · Sep 23, 2017 10:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments