Csak pár napja, hogy nyilvánosságra került a hír Kylie Jenner terhességéről, most alább összefoglaljuk, hogy mi minden történt azóta. Természetesen nem sok, de mivel a Kardashian-klánról van szó, a nem sok is tud borzasztóan szórakoztató lenni.

Kezdjük esetleg azzal, hogy a hír kapcsán a fotósok méginkább rárepültek Kylie Jennerre a hétvégén, de az extraintenzív érdeklődés gyümölcse egyelőre csak egy viszonylag topis és életlen sorozat.

Döbbenet, Klyie Jenner nemcsakhogy lezseren öltözve telefonált, hanem

lezseren öltözve telefonált ÉS közben terhes!

Még egy fotót mutatunk a sorozatból, de aztán jöjjenek a további információk, mert a többi kép is ugyanilyen.

Bár a fenti képek Los Angelesben készültek, a TMZ kiszasszerolta, hogy a legifjabb Kardashian és születendő kislányának apja Las Vegasban töltötték a hétvégét. Erre az alábbi Instagram-posztból (is) lehet következtetni.

A post shared by French Montana (@frenchmontana) on

A család nem kommentálja a terhességet, és mondani még maga Kylie Jenner sem mondott semmit, a születendő gyermek apja, Travis Scott szintén nem. Ott volt viszont Kylie Jenner édesanyja, Kris Jenner a milánói divathéten, és elkapta őt a The Cut nevű magazin, és persze feltették a nagy kérdést, hogy akkor most mi van, tényleg-e és egyáltalán. Amire a Kardashian-klán főasszonya a következőt mondotta.

Csak most reggel ébredtem [erre]. Klyie még semmit sem erősített meg. Úgy gondolom, elég vad, hogy most mindenki feltétezi, hogy ez most tényleg történik.

Szóval akkor Jenner-nagymama nem is tudta, hogy ez most napvilágra fog kerülni?

Minden áldott nap történik valami. Sose lehet tudni, hogy mi fog bármikor kiderülni.

Köszönjük, az információkat, Kris Jenner!

És bár megerősítésnek tényleg nem lehet venni az ilyesmit, azért talán nem is véletlen, hogy Kylie Jenner pont a múlt héten posztolt egy rajongó által készített képet, amin Kylie Jenner egy kislánnyal látható. A kislány annyira kicsi, hogy még a szájfényt sem tudja rendesen felapplikálni az ajkaira! Na hát azért ezt a képet így utólag elég nehéz nem úgy értelmezni, hogy Kylie Jenner már most maga előtt látja, milyen lesz az élet a kislányával. Dehát hallottuk a nagymamától: ez még nem erősít meg semmit!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A baba, ha tényleg van, állítólag februárban fog megszületni és kislány lesz.

De persze ez még csak pletyka, nincs megerősítve!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kylie Jenner már látja maga előtt, milyen lesz a lánya szájfénnyel

Még csak most derült ki a terhesség, de a rajongók már beindultak. Maga Jenner slampos lett, édesanyja meg lapít.

3 · Sep 25, 2017 11:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments