Puzsér Róbert reagált talán a leghangosabban arra a posztra, amit a magyar modell a Las Vegas-i tömegmészárlás után posztolt.

Palvin Barbara beismerte, hogy kicsit félresikerült megfogalmazással rakta ki azt a képet, amin épp örül egy L'Oreal-tól kapott virágcsokornak, és közben a Las Vegas-ban történtekről ír. Most egy teljesen fekete képet, és az alábbi szöveget posztolta az Instagramjára.

Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántott a 3 nappal ezelőtti posztom. Nem szeretném, ha a félresikerült megfogalmazásom elvonná a figyelmet arról, ami most igazán számít. Nem értem, hogy miért történnek ilyen szörnyű dolgok, hiszen honnan is tudhatnám, és el sem tudom képzelni, mit érezhetnek azok, akik átélték vagy elveszítettek valakit a Las Vegas-i lövöldözésben - őszinte részvétem minden családtagnak, barátnak. Sajnos, az időt nem fordíthatjuk vissza, viszont ha összefogunk, rengeteget segíthetünk egymásnak. A legszomorúbb időkben sem veszíthetjük el a reményt, hiszen ez az, ami a legtöbb erőt adhatja nekünk. Hinnünk kell abban, hogy kedvességgel változtathatunk a világon, és ne felejtsük el értékelni az apró dolgokat is, így könnyítve meg a küzdelmet a szomorúság ellen. Próbáljunk meg segíteni, ahogyan csak tudunk - a legkisebb dolog is megváltoztathatja valaki életét. Aki szeretne még adományozni a Las Vegas-i lövöldözés áldozatainak, itt megteheti.

Itt a teljes poszt.

Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántott a 3 nappal ezelőtti posztom. Nem szeretném, ha a félre sikerült megfogalmazásom elvonná a figyelmet arról, ami most igazán számít. Nem értem, hogy miért történnek ilyen szörnyű dolgok, hiszen honnan is tudhatnám, és el sem tudom képzelni, mit érezhetnek azok, akik átélték vagy elveszítettek valakit a Las Vegas-i lövöldözésben - őszinte részvétem minden családtagnak, barátnak. Sajnos, az időt nem fordíthatjuk vissza, viszont ha összefogunk, rengeteget segíthetünk egymásnak. A legszomorúbb időkben sem veszíthetjük el a reményt, hiszen ez az, ami a legtöbb erőt adhatja nekünk. Hinnünk kell abban, hogy kedvességgel változtathatunk a világon, és ne felejtsük el értékelni az apró dolgokat is, így könnyítve meg a küzdelmet a szomorúság ellen. Próbáljunk meg segíteni, ahogyan csak tudunk - a legkisebb dolog is megváltoztathatja valaki életét. Aki szeretne még adományozni a Las Vegas-i lövöldözés áldozatainak, itt megteheti: https://www.gofundme.com/dr2ks2-las-vegas-victims-fund?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=dr2ks2-las-vegas-victims-fund I’d like to apologise to those who felt offended because of my post from 3 days ago. I don’t want people to focus on how badly I can express myself sometimes instead of what really matters the most now. I can’t understand why such bad things happen as it did in Las Vegas, and I can’t even imagine the pain of those who lost a loved one, or who experienced that terrible night. My deepest condolences to the families and friends of the victims. When such horrible things happen we have to unite and help those in need, and even in the saddest moments we shouldn’t lose hope, because that’s how we can carry on. We have to believe in the power of love, and that we can change the world with kindness. Don’t forget to appreciate even the smallest things every day, don’t let sadness take over your life. Let’s focus on how we can improve each others’ lives, and do the most we can! Any help is highly appreciated, so don’t hesitate to donate to help the victims of the Las Vegas shooting; link in my bio

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara elnézést kér azoktól, akiket esetleg megbántott

Beismerte, hogy nem volt jó ötlet így posztolnia a képet, ami alatt a Las Vegas-ban történtekről ír.

19 · Oct 05, 2017 03:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments