A Blikk szerkesztőségébe ment interjúra a Korda-házaspár, ahol bárki kérdezhette őket. Balázs Klári 65 éves, ő azt mesélte, hogy mekkorát fogyott:

Nagyon untam már a régi külsőmet. Már gurultam! Tizenkét kilót adtam le, új frizurát csináltattam, és új cuccokat vettem.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy nem botoxoztatott és nem plasztikáztatott, kivéve persze az olyan eseteket, mint amikor két éve egy bőrfelesleg miatt kellett megcsinálni a szemhéját. Balázs Klári egy életet levezetett biztonságosan, de most volt egy kevésbé súlyos autóbalesete, és azt is elmesélte a 78 éves Korda György, hogy a telek, amin a villájuk áll, kb. 300 millió forintot érhet, míg az egész ingatlan az építménnyel együtt

milliárdos tétel.

Hűha. Hát akkor Balázs Klári miért nem szerepel a Feleségek luxuskivitelbenben?! Az énekesnő új külsejét például az alábbi videón is meg lehet tekinteni, amit a Csabai Kolbászfesztivál tiszteletére készítettek most szeptember végén.

További hírek is vannak még, sajnos egyik komorabb, mint a másik.

  • Törőcsik Mari a Blikk szerint év eleje óta kórházban van, de most az intenzív osztályra került, a szombathelyi Markusovszky Kórház központi aneszteziológia és intenzív betegellátó osztályán kezelik. Látogatót nem fogadhat, beszélni nem lehet vele, a telefonja ki van kapcsolva – mindezt egy ismerősétől lehet tudni.
  • Egy halálhírt is kiszúrt a Blikk egy blogon: súlyos betegségben elhunyt Derzsi Anita, akit Tera Bond néven ismertek a pornórajongók. Csak 39 éves volt.
  • A Bors pedig a négy napja elhunyt Aradszky László özvegyével beszélt, aki azóta nem tud aludni, hogy férjét elvesztette. Aradszky Éva érthető módon sírva válaszolt a Bors kérdéseire, és azt is elmondta, hogy nem tud és nem is akar a temetés szervezésével foglalkozni, azt a fiára bízza, valamint hogy egyelőre nincs meg az eredmény, hogy pontosan mi okozta Aradszky László halálát.

Történt még ez-az Hajdú Péterre és Sarka Katával is, a producer-műsorvezető balesetének híréért ide kattintson, volt felesége utolsó tévés szereplésébe pedig itt nézhet bele.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé – Balázs Klári 12 kilót fogyott

Korda György nejének a frizurája is új, a villájuk viszont a régi, értéke pedig egymilliárd forint. Plusz szomorú hírek Törőcsik Mariról és Aradszky László özvegyéről.

3 · Oct 12, 2017 07:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments