12 év telt el azóta, hogy Olivia Newton-John exe, Patrick McDermott hajózás közben eltűnt. A férfit 2008-ban halottnak nyilvánították, annak ellenére, hogy a hajó többi utasa közül senki nem erősítette meg, hogy látta volna felszállni a járműre. Az elmúlt évtizedben pedig többször röppentek fel pletykák arról, hogy valójában életben van, és csak megrendezte a halálát, hogy ne kelljen a volt feleségének tartásdíjat fizetnie. A legfrissebb információk alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy a férfi él, és remekül elvan Mexikóban.

A Daily Mail arról számol be, hogy a közép-amerikai országban friss fotó készült egy férfiról, aki pont úgy néz ki mint McDermott. Egy magánnyomozó pedig, akinek az a megbízása, hogy kiderítse, mi történt a színésznő exével, meggyőződéssel állítja, hogy a képen a halottnak hitt férfi látható.

A haj töve és a szemöldök közötti távolság teljesen megegyezik. A szemek nagyon hasonlóak, és a fülek is azonos módon hajolnak vissza. Biztos vagyok benne, hogy ő az. A fotó alapján 90 százalék, hogy ez ugyanaz a férfi

– mondta a szakember a New Idea magazinnak.

Newton-John és McDermott kilenc évig alkottak egy párt, az egykori kameramanként dolgozó férfi pedig egy nappal szakításuk után tűnt el. A színésznő tavaly nyilatkozott róla utoljára, amikor elmondta, hogy nagyon nehéz volt számára, mikor kiderült, hogy a férfinek nyoma veszett és a mai napig nem hagyja nyugodni a kérdés, hogy életben van-e.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Úgy tűnik, mégis él Olivia Newton-John halottnak hitt exe, aki 12 éve eltűnt

Egyre biztosabbnak látszik, hogy a férfi csak megrendezte a saját halálát.

10 · Nov 06, 2017 04:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments