Rémlik még Farrah Abraham? Ő azzal lett híres 2009-ben, hogy bekerült a terhes tizenéves lányokkal foglalkozó MTV-s realitybe, a 16 and Pregnantbe, és ezt a karriert a Teen Mom, azaz tinianyu című sorozatban folytatta. Abraham az anyaság mellett csomó egyéb fontos dologra is szakított időt: például befizetett egy pár plasztikai műtétre plusz egy pornószereplésre. Igen, utóbbiért is ő fizetett, mert szeretett volna egy saját pornót. Hát azóta is hasonlóan kétségbeejtő reality- és másféle szereplésekkel tartja fenn magát, a héten például egy sztriptízbárban előkarácsonyozott.

Ez pedig azt jelenti, hogy nem menekülhetünk meg egy szexikarácsonyos heti trendtől idén sem, amiből persze Mariah Carey hogyan is hiányozhatna. A diszkrétebb szettektől a legdurvábbak felé haladunk, szóval ha ön keményvonalas és csak Abrahamre kíváncsi, görgessen azonnal a cikk aljára, a többségnek azonban ajánljuk a relatíve diszkrét felvezetést.

Mariah Carey

Kezdjük Mariah Carey-vel, aki az ősrégi All I Want for Christmasszel annyira népszerű az idei karácsonykor, hogy ez a 23 éves szám jelenleg második a hivatalos brit slágerlistán. Mindez annak is köszönhető, hogy az énekesnő minden karácsonykor megtolja egy kicsit a promóvonatot, méghozzá extraszűk, rendesen dekoltált ruhákban. A készletből most hétfőn egy aranyszínű csíkokkal ellátott, az art deco stílusra emlékeztető darabot húzott elő Londonban. Ilyen nagy fülbevalókhoz fel szokás tűzni a hajat, de Mariah Carey általában inkább kibontva hordja és most sem tett kivételt.

Garcelle Beauvais

Garcelle Beauvais közel sem akkora sztár, mint Carey, ő modellként kezdte, de mostanában színésznőként tűnik fel inkább sorozatokban. Hétfőn a Dwayne Johnson főszereplésével készült Jumanji-folytatás premierjén vett részt, és bár a film egyáltalán nem karácsonyi témájú, Beauvais azért az ünnep vörös-zöld színkombinációját használó, skótkockás szettben jelent meg. Van az egészben valami pizsamaszerű, ami nem feltétlenül válik az előnyére, de azért van benne annyi kacérság, hogy látszik rajta, hogy ezt csak úgy lehet felvenni, hogy nincs alatta melltartó.

Jada Pinkett Smith

És még egy hasonlóan kockás ruha, ez már a szexibbek közé tartozik, de a legkevésbé karácsonyos öltözék a hat közül. Ezt Jada Pinkett Smith, azaz Will Smith szintén színésznő felesége a Jingle Ball nevű karácsonyi eseményre vette fel, úgyhogy a dekoltázs alá helyezett ragadozó ellenére próbáljuk átérezni a segítségével az ünnepi hangulatot! Ráadásul a karácsony egyik színe a vörös, és ez az alapszín itt is megvan, igaz a ruha, a rúzs és a körömlakk három különböző árnyalatát hozza ennek a színnek. Dehát végülis nem kell mindig mindent összehangolni, főleg egy ilyen különleges szabású ruhánál nem. Marha nagy uszály tartozik ehhez az estélyihez, kattintson a képre feltétlenül, hogy jobban megnézhesse!

Bella Hadid

Bella Hadid (stylistja) azonban koordinálta az árnylatokat az ünnepi öltözék összerakásakor: nála a ruha vörösét ismétli meg a rúzs is. A piros ruha fehér szőrmével egyértelmű utalás a Mikulásra, ez talán előírás is volt ezen az eseményen, mert mögötte mások is vannak mikulásruhában. Dehát nyilván senki nem volt olyan szexi, mint Bella Hadid, akinek Mikuláshoz egyáltalán nem méltóan jó alakja és lenge öltözéke van, az egész szett együtt pont jól nincs túlspilázva, humor is csak egy csipetnyi van benne – így öltözik karácsonyosba egy szexi és dögös és elérhetetlen nő.

Morgan McMichaels

Morgan McMichaels a RuPaul's Drag Race című realitysorozat egyik sztárja, akit a rajongók 2010-es szereplése óta nem felednek, de McMichaels azért került most különösen újra az érdeklődés középpontjába, mert szerepelni fog a januárban induló új, All Stars évadban. Nos, ő az Instagramon mutatta meg, hogy mit tud, ha szexi karácsonyi szettekről van szó. Az szinte maga a perfekció, ahogy a bundájának az alja pontosan a földig ér, és ahogy nála minden ezüstösen csillog, ami nem fehér. Még a háttér is jól áll neki. Morgan McMichaelst egyébként mi is mutattuk már egyszer korábban, ebben a posztban.

Farrah Abraham

És akkor térjünk vissza a bevezetőben említett realitysztárhoz, aki tényleg mindent és bármit megtesz azért, hogy a figyelem középpontjában maradjon. Miley Cyrus aranykorát idézik ezek a fotók, csak persze kevesebb bennük a felszabadultság és humor.

Ki a legjobb?

Farrah Abraham is rendesen kirakta a melleit, amik tényleg csak egy fokkal természetesebbek, mint Morgan McMichaels nyakba akaszthatós keblei. A most már 26 éves anyuka szintén piros-fehérben mikulásszerű, csak valamiért a csizmája is szőrös. Amitől Farrah Abraham minden korábbi szeximikulásnál szexibb, vagyis inkább obszcénabb, az azonban nem a ruhája, hanem az, hogy krampuszok helyett vetkőzőnőkkel karácsonyozik egy sztriptízbárban. Nála a télapószett részét képezi egy bankókat lövő pisztoly is.

Hat szexi és ünnepi öltözéket mutattunk, ha lett kedvence a hat közül, kérjük, mondja el nekünk, hogy melyik az! Kattintson a szavazódobozban a legjobb neve mellé!