Legutóbb azt kérdezték a TV2 Piramis című műsorában a játékosoktól, hogy melyik híresség statisztált annak idején Britney Spears Baby One More Time című dalának klipjében. Már majdnem elkezdtünk aggódni, hogy megint valami elbénázott kérdést sikerült feltenniük, amelyre egyszerűen nincs helyes válasz, de kivételesen értelmetlen lenne hőbörögnünk, hiszen erre speciel pont van. ELVILEG. 

Onnan sejtjük, hogy maga a helyes válasz, azaz D. Tóth Kriszta osztotta meg az instáján az esetet, azzal a szöveggel, hogy most már eljutott a csúcsra, ezért érdemes lenne visszavonulnia. Íme: 

Ettől még persze lehet fals a kérdés, és gondolhatnánk, hogy az újságírónő csak élcelődött egyet a TV2 rovására, de ez sem biztos, lévén, 2015 decemberében már leírta a saját kezével, hogy annak idején statisztált Britney Spears klipjében, sőt, az énekesnő születésnapja alkalmából el is szavalta azt a wmn.hu egyik cikkében. Ennek ellenére mi mégis élünk a gyanúperrel, hogy ez az egész csak egy egyszerű vicc volt, amit most, két évvel azután, hogy D. Tóth kiírta magából, a TV2 tényként tálalta. 

(Közben olvasóink jelezték, hogy volt erről egy riport még nagyon régen, és ott már kiderült, hogy DTK az egyik lány, aki a tornateremben ül.)

Ezek után viszont biztos sejti, mi következik. Bizony, felidézzük szépen a klipet, hogy olcsó szórakozás gyanánt azzal tölthesse a délutánját, hogy kockáról kockára ellenőrizze, majd megtalálja azt az elmosódott statisztát, aki maga lehet D. Tóth Kriszta. 

Ha megtalálta, legyen olyan kedves, és szóljon, mi pedig felkeressük az újságírónőt, hogy saját maga válaszolja meg a kérdést őszintén. Amint sikerrel járunk, posztunkat frissítjük. Addig meg csendben azt gondoljuk magunkban, hogy hmm. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ön szerint melyik elmosódott statiszta lehet D. Tóth Kriszta Britney Spears Baby One More Time című klipjében?

A TV2 szerint szerepelt benne az újságírónő, aki egyszer tényleg állította ezt, mi mégis élünk a gyanúperrel, hogy kamu az egész. Ön szerint?

63 · Feb 16, 2018 01:38pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments